Home Personale Opera 12

Opera 12

1 min read
2
0
39

Opera 12, disponibil pentru download – vezi ce noutati aduce.Browserul Opera a ramas mult in urma Chrome, Internet Explorer si Firefox dupa cota de piata, insa continua sa ofere o alternativa buna la cele mai populare browsere, odata cu versiunea Opera 12, disponibila pentru descarcare.

Dupa ce Opera 12 beta a fost lansata in luna aprilie, versiunea finala a sosit in sfarsit, cu plug-in-uri rulate intependent si optiuni suplimentare de optimizare. Cea mai noua versiune a browserului poate fi descarcata de pe site-ul oficial Opera.
Opera 12 ofera acces direct aplicatiilor la camera web, doar cu acordul utilizatorului, iar sistemul de Security Badges a fost imbunatatit pentru ca utilizatorul sa inteleaga mai usor ce site-uri sunt sigure si ce informatii acceseaza.

Cu o viteza mai mare de pornire si de incarcare a paginilor, Opera 12 ofera imbunatatiri pentru continutul web HTML5, dar si noutati legate de interfata.

Opera 12 a trecut de la „Skins” la „Themes”, care sunt mai usor de creat si optimizat, insa utilizatorii de skin-uri mai vechi sunt nevoiti sa le incarce din nou.

descarca opera 12

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. Aniela Deby

    iunie 15, 2012 at 10:54

    Folosesti tu?:>Eu folosesc Rockmelt:D si Chrome:D

  2. Andrei Daniel

    iunie 18, 2012 at 13:46

    Rockmelt e ceva nou care promote lucruri mari, cat despre opera deja iam facut update!

Check Also

Aspecte privind stocarea si transportul produselor cu ajutorul unor saci de rafie

In domeniile de activitate in care se utilizeaza cu precadere servicii de stocare, transpo…