Home Personale Opera 12

Opera 12

1 min read
2
0
89

Opera 12, disponibil pentru download – vezi ce noutati aduce.Browserul Opera a ramas mult in urma Chrome, Internet Explorer si Firefox dupa cota de piata, insa continua sa ofere o alternativa buna la cele mai populare browsere, odata cu versiunea Opera 12, disponibila pentru descarcare.

Dupa ce Opera 12 beta a fost lansata in luna aprilie, versiunea finala a sosit in sfarsit, cu plug-in-uri rulate intependent si optiuni suplimentare de optimizare. Cea mai noua versiune a browserului poate fi descarcata de pe site-ul oficial Opera.
Opera 12 ofera acces direct aplicatiilor la camera web, doar cu acordul utilizatorului, iar sistemul de Security Badges a fost imbunatatit pentru ca utilizatorul sa inteleaga mai usor ce site-uri sunt sigure si ce informatii acceseaza.

Cu o viteza mai mare de pornire si de incarcare a paginilor, Opera 12 ofera imbunatatiri pentru continutul web HTML5, dar si noutati legate de interfata.

Opera 12 a trecut de la „Skins” la „Themes”, care sunt mai usor de creat si optimizat, insa utilizatorii de skin-uri mai vechi sunt nevoiti sa le incarce din nou.

descarca opera 12

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. Aniela Deby

    iunie 15, 2012 at 10:54

    Folosesti tu?:>Eu folosesc Rockmelt:D si Chrome:D

  2. Andrei Daniel

    iunie 18, 2012 at 13:46

    Rockmelt e ceva nou care promote lucruri mari, cat despre opera deja iam facut update!

Check Also

Pași de urmat atunci când cauți o chirie

În momentul în care urmează să închiriezi o locuință, nu poți să alegi prima ofertă care-ț…