Home Personale Panourile led – cea mai buna optiune pentru birouri sau sali de clasa

Panourile led – cea mai buna optiune pentru birouri sau sali de clasa

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Panourile led – cea mai buna optiune pentru birouri sau sali de clasa
0
197

Iluminarea salilor de clasa sau a birourilor a trecut la un nou nivel in momentul in care pe piata de profil au aparut panourile led. Folosind tehnica de iluminare cu ajutorul diodelor luminescente, panourile led sunt cea mai buna optiune pentru iluminatul din spatii mai mari, unde este necesara o lumina de intensitate mai mare, dar care sa nu deranjeze ochii si nici sa induca oboseala acestora.

Exista o mare varietate de marimi si forme de panouri LED, iar pretul acestora este foarte accesibil. Panourile led se pot folosi atat pentru a inlocui clasicul iluminat cu becuri incandescente, cat si pe cel cu tuburi de neon. Folosirea panourilor led aduce dupa sine o serie de avantaje: consum mic de energie electrica, iluminarea corespunzatoare a salilor sau incaperilor mari, datorita unghiului mare de dispersie a luminii prin intermediul panourilor, posibilitati de montaj nelimitate, varietatea de forme si marimi ofera posibilitatea de a monta si aranja in mod cat mai estetic panourile, posibilitatea de a le aplica sau incrusta in tavane sau pereti, optarea pentru tipul de lumina dorit si posibilitatea de a schimba tipul de lumina in functie de necesitati sau dorinte, etc.

Pe site-ul magazin-leduri.ro veti gasi o gama variata si completa de panouri led, destinate atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel public sau industrial. Fie ca este vorba de panouri led cu lumina interschimbabila, de panouri fara sursa, aplicate sau simple, pe site le aveti la dispozitie in mai multe dimensiuni si forme, iar preturile practicate de catre site sunt fara concurenta. Produsele sunt insotite de o scurta descriere, precum si de date tehnice. In cazul in care aveti nelamuriri sau doriti informatii suplimentare, consultantii va stau la dispozitie. In plus, pe site gasiti si o serie foarte interesanta de articole, in sectiunea Blog, din care puteti afla foarte multe multe lucruri interesante, precum si sugestii despre cum puteti folosi diversele produse noi, ce utilizeaza iluminatul LED.

Alegand sa achizitionati produse de la magazin-leduri.ro mai beneficiati si de servicii suplimentare, cum ar fi design-ul pentru orice tip de proiect de iluminat, precum si de montaj oferit de personal autorizat si instruit in acest domeniu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

De ce sunt importante sistemele de supraveghere

In timpul sarbatorilor, in timpul zilei, cand va aflati la serviciu sau chiar in timpul no…