Home Personale Parerea unui blogger.

Parerea unui blogger.

3 min read
6
0
272

Dupa o anumita munca depusa in blogosfera ajungi un blogger de succes,comentari multe pe blogul tau si vizite fara numar.Asta inseamna ca trebuie sa scrii articole fara sens si fara o informare personala corecta inainte? evident nu.Dar avem pe cineva care o face.El comenteaza si scrie uneori fara sa depuna macar un minim de efort.Citez:”Dacă religia sau secta penticostală, ce rahat e spălarea aia de creiere, nu ar fi existat, un copil ar fi fost acum în viață”.

Hai ca e simplu sa scrii o parere nui asa.Acest articol nu este un atac la persoana lui doar cand vad ca se leaga de Dumnezeu si religie fara sa cunoasca cum stau de fapt lucrurile asta ma deranjeaza.

1.Nu e de vina Dumnezeu sau un anumit cult pentru actiiunile personale ale fiecarui om in parte.

2.In cadrul intalnirilor de rugaciune nu se desfasoare o spalare a creirului ci o apropiere profunda de Dumnezeu intr-un mod direct.Numai cine a participat si sa rugat poate sa inteleaga cu adevarat cum stau lucrurile.Nu tu Arhi.

3.Aceea femeie din pacate a fost influentata de Diavol si ingeri lui decazuti pentru a ucide.Dumnezeu nu incurazeaza si nu este de accord cu asa ceva.Vezi una dintre porunci care spune sa nu ucizi.

4.Faptul ca femeile sunt invatate sa nu faca avort evident nu este un lucru rau.Daca nu i-ti mai doresti copii sunt metode de protectie.

Ce simplu e sa fi blogger si sa-ti dai cu parerea aiurea nui asa? si acest articol poate face parte dintr-o astfel de serie.Dar eu cel putin ma informez inainte macar cand vine vorba de credinta si a scrie un articol.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

6 Comments

 1. Aura Rusu

  februarie 26, 2012 at 19:28

  Buna! Merci pentru comentariu. Am intrat si eu pe blogul tau. Te-am adaugat si in lista mea de blogroll! Imi pare bine:)

 2. Daniela

  februarie 26, 2012 at 19:51

  Acum fiecare cu parerea lui. Daca el asa a considerat… asta e. Se comenteaza si cam atat. 🙂

 3. derscanu

  februarie 26, 2012 at 20:24

  Nu cunoisc cazul respectiv, insa il stiu pe Arhi, el foloseste cuvintele grele, in speta jigniri, desi de multe ori nu are dreptate, si tot el are pretentia sa fie apreciat.
  Imi aduc aminte ca in urma cu ceva timp el o vorbit de rau o femeie care a dat nastere unui copil desi nu avea un job stabil, si a facut-o in fel si chip, chiar si curva i-a zis. Asa ca, pentru mine Arhi este un gunoi fara suflet, si cand fac aceasta afirmatie o fac cu seriozitate. Nici eu nu sunt mai breaz sau mai destept, dar eu filtrez oarecum ceea ce pun pe blog.
  In fine, nu are rost sa mai vorbim de „genii” ale blogosferei precum Arhi.

 4. AndreiArde

  februarie 26, 2012 at 22:06

  „4.Faptul ca femeile sunt invatate sa nu faca avort evident nu este un lucru rau.Daca nu i-ti mai doresti copii sunt metode de protectie.”

  religia penticostala este cea mai bolnava dintre toate. si spun asta pentru ca ei interzic metodele contraceptive. n-ai vazut atatea familii cu o târlă de copii ? ia explica-le tu alora cum e cu prezervativul. sa vedem daca reusesti.

 5. Cristi

  februarie 26, 2012 at 22:33

  Daca Dumnezeul ala al vostru v-ar invata si sa scrieti corect, ar fi cu adevarat atotputernic…

 6. bibabum

  martie 4, 2012 at 18:02

  Bucure, ala are capu plin de grasime frate, ce poti sa-i ceri?

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…