Home Credinta Pentru cine traim?

Pentru cine traim?

2 min read
1
0
268

Viata oamenilor este impartita in mod normal in timp de lucru si in timp liber.Fiecare gaseste in societate locul sau conform capacitatilor sale si conform gustuluisau.Si timpul liber si-l petrece fiecare cum doreste.Unii mestesugesc ceva,alti fac sport,altii colecteaza diverse obiecte sau calatorec si vad multe locuri interesante.Indiferent de ceea ce umple timpul de lucru si putin timp liber,fiecare traieste pentru sine.Foarte multi considera un astfel de mod de viata ca fiind dreptul lor si libertatea lor personala,in care nimeni nu trebuie se se amestece cum fac unii care se cred la moda.Dar la sfarsitul vietii vor descoperi ca asteptarile lor nu s-au implinit,ci ca s-au inselat amarnic.

Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu,pentru ca exista un alt mod de viata,despre care vorbeste un verset biblic.Nu mai traim acum pentru noi,ci pentru cel care a murit si a inviat pentru noi,Domnul isus hristos.El ne-aiubit pana la moarte si a suferit judecata lui Dumnezeu,”pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3;15

Prin aceasta,El are drepturi si pretentii asupra vietii si inimi noastre.Nu vrei sa vii la El cu pacatele tale vazand dragostea Sa nemasurata fata de tine personal,ai apoi sa traiesti toata viata supus Cuvantului si voii Sale?

 

 

 • Catastrofa aeriana

  Una dintre cele mai mari tragedii din istoria zborurilor s-a petrecut la 27 martie 1977 ca…
 • Biblia

  Biblia este o carte unica.Nicio carte scrisa de vreun om nu se poate compara cu Biblia.Des…
 • O noua zi

  Ce este o noua zi? Pentru multi este o banalitate o noua zi in viata lor,ceva normal din p…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

One Comment

 1. Grig

  martie 15, 2012 at 13:15

  Eu sunt de o alta parere. Nu cred ca Mantuitorul s-a sacrificat pentru a ne inrobi. El a facut acest sacrificiu pentru a ne da un exemplu pe care si-ar dori sa-l urmam. Trebuie sa traim pentru noi insine dar avand in minte invataturile lui Iisus. Trebuie sa intelegem ca scopul nostru este sa avem grija de cei de langa noi si prin asta vom dovedi ca nu am trait degeaba. Astfel vom trece examenul vietii prin care ne obliga sa trecem Atotputernicul pentru a vedea care din noi suntem vrednici sa pasim in stadiul urmator.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…