Home Personale Peripetiile de la sucursala.

Peripetiile de la sucursala.

1 min read
2
0
187

Azi am fost liber de la munca.Plec spre oras cu treaba.Am fost sa analizez niste oferte pentru geamuri termopan,ma rog detalii.Ma intorg cu toata increderea la sucursala Raiffeisen din Carrefour Colentina ca sa platesc in contul lui Andrei niste bani pentru host.Platesc imi spune doamna ca a pus bani in cont.Ajung acasa,verifica Andrei contul bani canci (cuvantul canci este din limba tiganeasca si inseamna nimic) erau in contul celui din fata mea.Un baiat Adrian,care a facut la fel o depunere in contul lui.Practic bani mei si ai lui au intrat toti la el in cont.Sun la ei nu raspunde nimeni.

Du-te,imbracate si rezolva situatia.-Doamna,zic sa facut o greseala nu au ajuns banii in contul care trebuie. -Va rog sa ma scuzati, si sa rezolvat problema.Partea proasta este ca am cheltuit banii pe transport in plus.Dar sa fim intelegatori omul e supus greseli.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. Derscanu

    ianuarie 6, 2012 at 01:26

    Se mai intampla. Stiu ca noi am dori sa nu se intample, si poate asa ar fi normal, dar trebui sa intelegem ca toti suntem oameni si nu se poate sa nu avem ganduri ce ne framanta, probleme, stres, sau cine mai stie ce, si cand concentrarea scade, apar inevitabil si astfel de incurcaturi.

  2. Nice

    ianuarie 6, 2012 at 23:45

    E prima oara cand aud de asemenea inversiune. Ma bucur ca ai reusit sa-ti pastrezi calmul. 🙂

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…