Home Personale Principalul motiv de cearta al cuplurilor

Principalul motiv de cearta al cuplurilor

1 min read
4
0
147

Partenerii de cuplu se ceartă cel mai des din cauza banilor, afirmă autorii unui sondaj realizat în Statele Unite ale Americii, informează huffingtonpost.com.Potrivit unui sondaj recent realizat de American Institute of CPAs, banii reprezintă motivul pentru care partenerii de cuplu se ceartă cel mai des.

Dintr-un eşantion de 1.000 de americani adulţi, care au participat la acest sondaj naţional realizat prin telefon, 27% dintre respondenţi au spus că banii reprezintă principala cauză de declanşare a certurilor în cuplu – nu copiii, treburile casnice, activităţile profesionale sau prietenii.

Ori fi bani un motiv nimic de zis,dar si refuzul sotie in special de a face dragoste cand vrea sotul mi se pare mai mult decat deranjant.Cum adica eu vreau sa facem dragoste si tu incepi cu scuze de genul: ”vai draga sti cat am muncit azi,maine am o zi grea la munca si trebuie sa fiu odihnita’ sau celebra sti ma doare capul”.

Cheltuielile neaşteptate – Aproape jumătate dintre respondenţi s-au certat cu partenerii lor de cuplu din cauza acestui motiv.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

4 Comments

 1. Alex

  mai 9, 2012 at 08:24

  Normal, nu degeaba se spune ca banii sunt ochiul dracului.

 2. Nice

  mai 9, 2012 at 12:41

  Corecte motivele expuse, doar o mica rectificare vreau sa fac, mai degraba se plange barbatul ca e obosit de la job decat femeia…

 3. Yamasha

  mai 9, 2012 at 14:30

  Cred ca sondajul in Romania ar fi mult mai evident…multi, multi mai mutli s-au certat/ despartit din cauza banilor…

 4. gold price

  mai 14, 2012 at 07:18

  Partenerii de cuplu se ceartă cel mai des din cauza banilor, afirmă autorii unui sondaj realizat în Statele Unite ale Americii. Potrivit unui sondaj recent realizat de American Institute of CPAs, banii reprezintă motivul pentru care partenerii de cuplu se ceartă cel mai des.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…