Home Credinta Religia vs Hristos

Religia vs Hristos

1 min read
4
0
205

Oamenii religiosi cred ca sunt bine cu religia lor.Atata timp cat faci parte dintr-un cult indiferent cum se numeste el si mergi regulat la biserica eventul in fiecare Duminica totul e bine. Nu,nu poate fi bine daca nu renuntam la pacat si sa stabilim o relatie personala cu Mantuitorul.E bine sa mergi intr-o biserica care se inchina la Dumnezeu de preferat este sa evitati biserica Ortodoxa care se ocupa cu magarii si nu prea are treaba cu Adevaratul Dumnezeu dar nu e bine doar sa ramai un om religios fara esenta crestinismului in interior,Duhul Sfant si mantuirea.


 

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

4 Comments

 1. Vice

  iulie 17, 2013 at 17:09

  Clar Hristos este mult mai important decat religia in sine.Degeaba mergem la biserica in fiecare Duminica daca nu comunicam in fiecare zi cu Dumnezeu.

 2. Robert Ilie

  iulie 17, 2013 at 19:41

  Nu inteleg de ce se scrie ‘-H-ristos’, cand credinciosii se numesc ‘-c-restini’? Ori ei sunt magari cum zic unii ca inseamna ‘-C-ristos’?

  • admin

   iulie 17, 2013 at 20:18

   Nelemurirea ta nu se potriveste deloc cu acest subiect prezentat in articol.Sunt doua chestii total diferite…

 3. cKy

  iulie 21, 2013 at 20:35

  Aici se poate dezbate mult subiectul. Eu cred in dumnezeu si mai cred ca fiecare o are nevoie de o credinta, altfel nu ar avea frica de nimic. Ieri am dezbatut un subiect credinta vs stiinta. Am sa scriu despre asta, desi e un subiect semsibil

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…