Home Personale Romania o tara condusa dupa ureche

Romania o tara condusa dupa ureche

1 min read
4
0
165

Din pacate semnele inceputului de an nu sunt asa bune.Cel putin pentru pensionarii care au activat in sistemul ministerului de interne si aparari e cam naspa.Sa te trezesti cu pensia taiata 30% din ea si asta intr-un mod barbar si aproape ilegal.Se dau legi imorale si se adauga ordonante de guvern sa mai indrepte ceva deja stricat.Intr-o alta ordine de ideei:Miercuri, pentru a doua zi consecutiv, calculatoarele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) au înregistrat întreruperi în programul accesat de funcţionari. Sistemul a fost inaugurat în decembrie, în prezenţa preşedintelui Băsescu. Calculatoarele au „căzut” ieri, din cauza unor probleme tehnice apărute la softul-mamă al companiei Oracle din America şi Australia – a explicat directorul CNAS.A inceput sa crape cam tot ce pune mana PD-L :))

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

4 Comments

 1. Dannielph

  ianuarie 13, 2011 at 19:29

  In realitate nu e 30%, e mult mai mult.

 2. GrafsS

  ianuarie 13, 2011 at 19:37

  30% dintr-un foc, insa au mai taiat si acum cativa ani.

 3. hAnN18Al

  ianuarie 14, 2011 at 10:13

  Stii care este crima? Pana acum primeau pensie in functie de ultimele luni de activitate. Dupa noua lege primesc pensie in functie de intreaga activitate. Problema e ca multe DOCUMENTE S-AU PIERDUT!!!! Astfel incat oamenii s-au trezit ca au venituri ZERO pentru 10-15 de munca.

  Cum ar fi sa te trezesti la pensie ca nu exista inregistrarea veniturilor tale pentru primii 10 ani de munca. Ce faci in situatia asta??

 4. val33ntyn

  ianuarie 14, 2011 at 21:42

  semne bune anul are ,manati mhaiiiiii :)) ai dreptate frate ,ma gandesc serios sa emigrez de pe aici :))

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…