Home Personale S-au dublat.

S-au dublat.

1 min read
4
0
193

Infractiunile din mijloacele de transport s-au dublat.Oricat de tare ne-am dori sa protejam mediul si sa renuntam la masina in favoarea mijloacelor de transport in comun, nu avem prea multe sanse. Dincolo de aglomeratie, nu suntem protejati in autobuze si troleibuze. Acestea sunt ticsite de hoti, iar politistii confirma ca numarul infractiunilor a crescut cu suta la suta. Unii ataca sub influenta drogurilor si pot fi inarmati. Ca sa scapam de ei jandarmii fac razii peste razii.sursa

Daca cumva ai pe cineva din afara ruda sau prieten si poate nu ai masina,il inviti la tine mergi cu transportul in comun si pateste ceva de genul asta nu te faci de rusine ia uita ba unde mai adus.Oamenii nu vor sa respecte legea si nici pe Dumnezeu.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

4 Comments

 1. piticu

  mai 27, 2011 at 14:13

  prin tren se practica asa ceva,si in spatiile aglomerate…ce sa faca si romanii sa fure ca la asta se pricep cel mai bine :))

 2. Bucur

  mai 27, 2011 at 15:38

  la munca nu se pricepe…

 3. fotograf nunta

  mai 29, 2011 at 17:50

  Mai este firesc…avand in vedere conjunctura sociala …era clar ca vor creste infractiunile contra patrimoniului!

 4. adriank

  mai 30, 2011 at 15:39

  Eu mereu ma laud la toata lumea ca mie nu mi s-a furat sau n-am fost in situatii penibile de-a fi jefuit niciodata. Toti spun sa nu ma mai laud ca pana la urma o sa-o patesc si eu. Sincer nu ma tem si stiu ca-am ajuns sa am performanta asta numai datorita gandirii mele. Mereu sunt ultra prudent cu bunurile mele, si mereu incerc sa fiu stapan pe situatie. Nu sunt hot si nici n-am fost, dar nici nu-i judec pe hoti. pana la urma fiecare se descurca cum poate, important e sa nu fie prins. Iar hot sa fure de la hot mai rar se intampla.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…