Home Personale Sau inmultit camerele de filmat.

Sau inmultit camerele de filmat.

2 min read
5
0
176

In Romania cat si in alte tari din Europa sau inmultit camerele de filmat pe bord pentru masini.Se stie ca de exemplu Rusia este o tara in care se intampla multe nebunii auto dupa cum am observat din atatea videoclipuri de pe youtube.Însă până să-şi arate utilitatea în cazul unui accident, camerele montate în maşinile ruşilor produc zilinic sute de clipuri bizare cu întâmplări din mama Rusie. Prin intermediul lor am putut vedea cât prost conduc anumiţi şoferi ruşi, sau cât de multă furie pot acumula participanti la trafic. Am vizionat bătăi, accidente şi soferi neîndemânatici în parcare. Şi lista poate continua.

O cameră montată în parbriz poate demonstra cine este de vină. În plus, judecătorii ruşi nu iau în consideraţie acuzaţii verbale. În schimb, proba video este acceptată în tribunalele ruseşti şi astfel se justifică înmulţirea camerelor de luat vederi montate în automobilele şoferilor din această ţară. Şi cum drumurile din Rusia sunt pline de şoferi care sunt gata să sară din maşină cu o bâtă în mână în caz că i s-a părut că i-ai tăiat calea, e bine să fii pregătit cu o cameră de luat vederi.
In Romania cel mai cunoscut site pentru filmari din interiorul masini este TraficTube.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

5 Comments

 1. Ionut Cosmin

  iunie 3, 2013 at 11:32

  Super tare sa ai asa ceva pe bord 🙂

 2. Daniel

  iunie 3, 2013 at 15:56

  Cam scumpe camerele astea.Poate se va da o lege si o sa fim obligati si noi sa le montam.

 3. bogdan

  iunie 3, 2013 at 21:25

  trebe sa-ti si permiti o astfel de camera

 4. Scraf

  iunie 4, 2013 at 09:12

  Sunt niste jucarii interesante. E fascinant sa te uiti acasa la filmari cand nu ai ce face. Asa observi greseli pe care le faci si ce s-a intamplat pe drum si tu nu ai vazut cand erai la volan.

 5. Iulian

  iunie 7, 2013 at 16:18

  Sunt bune astfel de camere pentru ca nu odata mi s-a intamplat sa am de-a face cu diverse personaje in trafic…merita filmati si trantiti pe net :))
  Apropo, ai o greseala in titlu: „S-au”.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…