Home Sport Schimbare de macaz

Schimbare de macaz

2 min read
5
0
202

Suporterii au luat foc dupa ce au aflat ca Dario Bonetti va fi inlocuit de Dorinel Munteanu. Au anuntat ca nu sunt de acord cu decizia sefilor si au cerut un alt nume pentru a ramane alaturi de echipa! Ultrasii l-ar fi vrut pe Grigoras la Dinamo, insa conducerea a considerat ca Munteanu, campion in 2011 cu Otelul, e solutia mai buna. Dorinel Munteanu a ignorat contestatiile din peluza si a semnat pe doi ani si jumatate, anunta avocatul sau, Florin Kovacs.

„Dorinel a ajuns la o intelegere cu Dinamo si a semnaat pe doi ani si jumatate. Nu va pot da alte detalii, insa obiectivele raman aceleasi la Dinamo ca si inainte. Dorinel e deja in Bucuresti, probabil se va stabili curand o data pentru prezentarea oficiala”, a spus Kovacs in EVZ.

Chiar daca a fost jucatorul lui Dinamo inainte sa plece in strainatate, la inceputul anilor 90, Dorinel nu e cea mai populara persoana in Stefan cel Mare. suporterii l-au contestat pentru decizia de a semna cu Steaua, unde a fost atat jucator cat si antrenor dupa revenirea din Germania. Munteanu a avut un conflict dur cu dinamovistii in Cotroceni acum cateva sezoane, la un meci National – Dinamo, cand a fost scuipat si injurat de ultrasii alb-rosii! sursa

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Sport

5 Comments

 1. Lucian

  noiembrie 13, 2012 at 18:36

  Ar fi fost mult mai bine pentru Dinamo daca venea Grigoras.

 2. MuTuLiCa

  noiembrie 13, 2012 at 19:52

  E bun si Dorinel 🙂 zic eu 🙂

 3. Pietonu

  noiembrie 13, 2012 at 22:23

  nu este niciunu bun :))

 4. Iulian

  noiembrie 14, 2012 at 18:29

  Daca va avea liniste si va fi sustinut de suporteri, va face treaba. Dorinel are nevoie sa faca pace cu galeria, din cate imi amintesc, nu sunt in cele mai bune relatii.

 5. cronicasportiva.com

  noiembrie 15, 2012 at 21:21

  personal consider ca e numire ilogica. nu consider ca dorinel nu-i de dinamo. insa obsev ca dinamo si-a luat un antrenor scump cand ei nu au bani nici de seminte. recent au cersit niste bani de la borcea 200 de mii de euro. in fotbal nici seminte nu-ti cumperi de acesti bani

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…