Home Personale Si caii se impusca nu-i asa?

Si caii se impusca nu-i asa?

1 min read
5
0
203

Patriarhia Română – Administraţia Patriarhală a avut anul trecut un profit mai mare decât multe dintre marile companii din România din diverse domenii de activitate, între care firme ale băieţilor deştepţi de energie, firme ale regilor asfaltului, fast food sau producători de medicamente.

Comparaţia a fost făcută pe baza datelor raportate la Ministerul Finanţelor.

Concret, Patriarhia Română a înregistrat la sfârşitul anului trecut un profit de 27,93 milioane de lei, echivalentul a 6,6 milioane de euro (la cursul mediu din 2011), în creştere cu 68 la sută faţă de „prevederile anuale”, după cum rezultă din datele publicate de Ministerul Finanţelor.

Fara a avea vreo vina ca oamenii se lasa usor influentati si dau bani la biserica crezand ca totul se poate rezolva prin bani si credinta o lasa deoparte.Nu e un lucru rau sa dai niste bani la biserica dar daca faci doar atat nu e suficient.Dumnezeu cere sa avem credinta in El.O credinta care duce la mantuire.O credinta pura,simpla si curata.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

5 Comments

 1. Yamasha

  iulie 18, 2012 at 14:54

  si astia sunt banii oficiali, dar aia neoficiali?! de la nunti botezuri?

 2. admin

  iulie 18, 2012 at 16:27

  aia nu se pun :))

 3. Teodor Marin

  iulie 18, 2012 at 21:44

  Indubitabil, se intampla de zeci de ani, poate sute, e greu sa ne trezim, foarte greu.

 4. D-Petre

  iulie 19, 2012 at 08:07

  Datele oficiale despre veniturile bisericii ortodoxe romane reprezinta maxim 15-20% din veniturile reale. Biserica este cel mai mare evazionist din Romania.

 5. business daily

  iulie 25, 2012 at 13:19

  „oamenii de buna credinta sunt sfatuiti sa isi lase sotiile si familia pentru a refuza cardurile de sanatate, ca si cum ar fi pecetea, bolnavilor gravi li se recomanda sa moara lipsindu-se de ingrijire medicala pentru a iesi din sistemul sanitar; se fac scenarii cu refuzul de a inscrie copii la scoala si la medic si cu scandalul aferent facut de Protectia Copiului; exista oameni care isi ofera terenul, proprietatea, etc. oricui, oricum, si, in orice caz, public, pe internet, ca sa se primejduiasca total!

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…