Home Personale Şoferii au protestat

Şoferii au protestat

2 min read
5
0
129

Zeci de şoferi din mai multe oraşe au protestat, ieri, faţă de mărirea preţurilor la combustibili, continuând astfel acţiunile începute în Capitală luna trecută. Conducătorii auto s-au adunat în benzinării, unde au plătit bonurile în monede de 5, 10 sau 50 de bani.

Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi anunţă că, joi, nici un taximetrist nu va cumpăra carburant, în semn de protest faţă de creşterea preţului acestuia.

Un şofer indignat de scumpirea combustibilului a plătit, zilele trecute, la o benzinărie, un bon de 139,39 de lei cu monede de 1 ban, de 5 şi de 10 bani, pe care le-a strâns în ultimii doi ani. Angajata care i-a încasat monedele a stat ore întregi să le numere, ba chiar a avut şi curiozitatea să le cântărească: punga cu bani avea 8 kilograme.Şoferii constănţeni s-au hotărât, ieri, să facă front comun cu cei care protestează faţă de scumpirea carburanţilor. Ca să-şi arate nemulţumirea fără să încalce legea, ei au încercat să stea cât mai mult timp posibil la pompele din benzinării, fără să comită vreo contravenţie. Unii şi-au plătit benzina în monede de 5 şi de 10 bani, în timp ce alţii şi-au spălat parbrizele minute în şir.Personal si eu protestez lasand masina in garaj pana la primavara.Nu mai ies cu ea,nici nu vreau sa cumpar asigurare sau rovinieta.Protestez.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

5 Comments

 1. AlexiCa

  ianuarie 10, 2011 at 22:47

  Sincer..nu stiu ce vor reusi,ramane de vazut !!

 2. Pato Basil

  ianuarie 10, 2011 at 23:45

  foarte bine au facut!

 3. BogdanSDR

  ianuarie 10, 2011 at 23:52

  da… as protesta si eu problema este ca sunt unele momente in care chiar ai nevoie de masina…

 4. Dani

  ianuarie 11, 2011 at 16:16

  Ar trebui sa alegem toti o benzinarie gen OMV sau Petrom si sa nu mai calce nimeni in ea. Sa vezi in ce criza i-am baga noi atunci !

 5. val33ntyn

  ianuarie 12, 2011 at 21:13

  ar trebui sa dea foc la benzinarii si cam asta a fost ,aducem benzina din afara ca asta mai lipseste

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …