Home Credinta Transforma ingrijorarile in rugaciune

Transforma ingrijorarile in rugaciune

2 min read
3
0
269

Evanghelistul C.H. Spurgeon spunea odata cu privire la ingrijorari: in loc sa te ingrijorezi,transforma orice ingrijorare intr-un obiect al rugaciunii.Taie cuvantul ”ingrijorari” si inlocuiestel cu cuvantul ”rugaciune”,cand ingrijorarile tale vor fi felurite,rugaciunile tale vor fi felurite.

Daca Dumnezeu,Tatal nostru, doreste sa ingrijeasca de noi,atunci noi nu mai trebuie sa ne ingrijoram.Altfel am ocupa locul Tatalui ceresc,in loc sa ramanem copiii Sai.Cand transformam ingrijorarile noastre in rugaciune,nu ne amestecam in problemele Sale.Avem posibilitatea sa venim cu totul in rugaciune la Dumnezeu,fara ca El sa ne reproseze ca suntem obraznici.

El ne invita: ”Nu va ingrijorati de nimic; ci, in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.” (Filip.4:6)

Ingrijorarile nu sunt numai de nici un folos pentru noi ,ci ele ne dauneaza.La ce foloseste sa ne chinuim inima cu ingrijorari daca nu obtinem nimic prin aceasta? ingrijorarile doar slabesc viata noastra de credinta fata de Domnul Isus.

Ingrijorarea consuma din energia ta, daca esti o mamica te ingrijorezi destul de des pentur copilul tau, dar aceasta ingrijorare este un semn de credinta in Dumnezeu insuficienta, fiecare mamica trebuie sa fie un exemplu pentru copilul ei .

 • Trafaletul a ajuns si in presa internationala.

  Dupa ce sa scris in presa nostra despre obiectul care a fost folosit pentru a miruii noile…
 • Pentru cine traim?

  Viata oamenilor este impartita in mod normal in timp de lucru si in timp liber.Fiecare gas…
 • Catastrofa aeriana

  Una dintre cele mai mari tragedii din istoria zborurilor s-a petrecut la 27 martie 1977 ca…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

3 Comments

 1. Emanuel

  ianuarie 10, 2012 at 19:11

  Cred ca Dumnezeu stie f bn de ce are nevoie fiecare si nu este nevoie ca noi sa ne mentionam ingrijorarile in rugaciuni…..

 2. admin

  ianuarie 10, 2012 at 19:13

  cred ca nu ai inteles Emanuel.Dumnezeu nu vrea sa ne mai ingrijoram deloc,niciodata.Tocmai asta e ideea sa ne rugam in loc sa ne ingrijoram.

 3. derscanu

  ianuarie 11, 2012 at 20:23

  Da. Ingrijorarea nu este buna. Dumnezeu vrea sa inlocuim ingrijorarea cu rugaciune, pentru a scapa de acest lucru rau si pentru a petrece un pic de timp cu El.
  Ingrijorarea nu trebuie sa exista in viata unui credincios, caci nimic rau nu se intampla pe pamant fara ca Dumnezeu sa stie.

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …