Home Reportaj Treaba romaneasca

Treaba romaneasca

1 min read
3
0
113

Hotii au dat iama in magazia Stadionului National. Cu ajutorul unui „portar” au reusit sa care intr-o singura noapte 1.600 de metri de cablu care continea cupru. Asta in timp ce primarul Sorin Oprescu sustine ca acoperisul va fi ridicat in doua saptamani.De aici au furat 1.060 metri liniari de cablu electric ce continea cupru. Adica 6,77 tone. Nu se stie inca unde sunt cablurile, cert este ca pana acum prejudiciul nu a fost recuperat.

Cei 11 sunt cercetati pentru furt calificat dupa ce, in noaptea de 24 spre 25 ianuarie, cu ajutorul unui agent de paza la santierul Stadionului National, au intrat in incinta, au spart o usa si au intrat in camera electrica din subsolul Stadionului National.sursa

Nu e nimic nou dar partea proasta e ca ne facem de ras in lume,nu ar fi prima data oricum,firma austriaca cand o sa vada ei cu cine au de a face o sa se asigure ca totul va decurge conform planului.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Reportaj

3 Comments

 1. Boogie

  martie 23, 2011 at 21:04

  Am vazut si eu stirea la TV. Pacat ca ne facem de ras. De parca stadionul respectiv nu era contruit tot pentru populatie. Isi fura singuri caciula.

 2. DannielPH

  martie 23, 2011 at 21:34

  Conteaza sa furi, nu conteaza de la cine.

 3. Moka

  martie 24, 2011 at 00:34

  nu stiu unii ce gandesc…sa se imbogateasca din furat in loc sa faca un ban legal… un kg de cupru de in jur de 28 de lei.

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …