Undeva trebuie sa muncesti.


Uneori pot sa apara unele nemultumire fata de conditiile de la locul  de munca.Fie salariu prea mic,fie vreun sef care e cam aiurea,motivele pot fi multiple.In cazul deocamdata conditiile sunt cat de cat rezonabile,mai putin faza cu cartea de munca.Se pare ca patronul a ‘uitat’ sa ne bage si carte de munca cu toate ca a promis,dar cate nu promite un om si nu face.Deja au trecut 6 luni de cand lucrez aici si nimic pe aceasta tema.Din pacate nu sunt singurul mai sunt cativa colegi care tot la fel nu au nici un act,doar o intelegere verbala.Deocamdata raman aici sa vedem cum se scalda lucrurile dupa care o ma decid exact ce fac mai departe.Undeva trebuie sa muncesc pana una alta am familie de intretinut.Pozele sunt facute cu telefonul mobil.

Fotografie-0061

Fotografie-0063

Pasionat de wordpress, teme wordpress si blog. Daca din intamplare ai nevoie de ajutor pentru a edita o tema wordpress ma gasesti la pagina de contact.

Alte articole

4 comentarii

 • Stiri IT
  ianuarie 19, 2013 at 00:25

  Ai dreptate, trebuie sa muncesti dar daca vrei sa ai un viitoar mai bun si sa oferii copiilor ceva mai bun trebuie sa te gandesti sa iti faci ceva pe cont propiu ca altfel nu ai nici o sansa sa castigi mai mult…. Oricum in perioada asta cam greu sa mearga ceva in Ro dar nu se stie ce ne rezerva viitorul. Salut si succes.

 • Perfu
  ianuarie 19, 2013 at 13:13

  Numai exista carte de munca , ci doar contract de munca

  • admin
   ianuarie 19, 2013 at 16:27

   asta stiu,dar idee e ca nu am semnat nimic…

   • Perfu
    ianuarie 19, 2013 at 19:46

    Si eu am „semnat” un contract de munca , dar apoi am constatat ca era degeaba acel contract si nu avea nici o acoperire

Comments are closed here.

Banii, telefonul sau copilul? Ce alegi?

800-Cocoon-A-420x420

A trecut un an de zile de cand toate canalele de stiri si site-urile de profil anuntau ca noul Cod Rutier a intrat in vigoare cu o noua prevedere legata de obligativitatea scaunului auto pentru copii. Ma refer la noile norme legate de transportul copiilor cu varste de pana la trei ani incluse in Hotararea... mai mult

 • Tema wordpress free pentru blogeri.
  Descarca tema.
  Demo
 • Oferta web hosting

  Detalii Pachet Hosting Plan 3GB. Spatiu pe disk 3GB Casute email Nelimitat Uptime garantat 99.9% Interfata de administrare Cpanel Domenii gazduite 1 mai multe detalii »
 • Optimizare-wordpress.com dorește să vă ofere o gamă cât mai largă de servicii, pentru că suntem mereu deschiși către lucuri noi, mereu o să apară servicii noi la această secțiune. mai multe detalii »
 • Fiecare tema wordpress este construita placand de la zero si generata de site-ul underscores.me mai multe detalii »

Protejeaza-ti casa impotriva gandacilor, insectelor si alti daunatori cu servicii deratizare de la www.vulpeaucigasa.ro

Credinta

 • MARTURIE: Povestea familiei Grec

  Dumnezeu ramane acelasi pentru cei care il cauta din toata inima. El inca mai face minuni si azi ca si intotdeauna. „L-am vazut pe masura ce a crescut, cum este incantat, cum descopera lumea. Eu am pus pe un site de socializare pe la trei luni

  (0)

 • Trafaletul a ajuns si in presa internationala.

  Dupa ce sa scris in presa nostra despre obiectul care a fost folosit pentru a miruii noile sedii ale Radioului şi Televiziunii TRINITAS iata ca a ajuns si in presa internationala stirea despre folosirea unui trafaletpe post de miruitor, eu asta vad ca a folosit preafericitul

  (3)

G-top