Personale

Apa de ploaie

Mirajul in alta tara este unul interesant si se putea face atunci cand acesta nenorocita si pornita spre rau criza imobiliara care a plecat din America si mai tarziu a devenit  auto si nu numai a distrus mii si mii de vieti.Case luate de banca si toata munca ta pe multi ani a devenit praf in vant.Cum cand in urma cu un an aeai afeceri de milionae de dolari si acum dupa tsunami provocat de crija ajungi sa stai in canal.Folosesti lumanari si mananci daca  apuci de la cantina sociala.Toti prieteni tai sau dus,unii in pamant.

Altii ca si tine au pierdut aproape tot ce aveau si acum traiesc cum pot si pe unde pot.Cand mai ieri dadeai un dolar de la geamul masini tale de mii de dolari acum ai ajuns sa cauti un dolar la gunoi.Este o situatie tragica si disperata care ar trebui sa puna pe ganduri oamenii si omenirea.Aici gasiti reportajul.

In alta ordine de ideii aflam cat costa noul Bugatti..

6 Comments

 • bibabum

  ce s-a intamplat prietene cu blogul?

  Reply
 • Roxanel

  Da, e chiar dramatic ce a facut criza asta din unii oameni, saracii… E si vina lor pentru ca aruncau cu banii peste tot si nu s-au gandit o clipa ca totul se poate pierde intr-o secunda…
  Se resimte peste tot efectul crizei, cel putin in tara noastra…

  Reply
 • Madalina

  Mda, e jale cu J.

  Reply
 • Pintilei Adrian

  Da, ai dreptate, la fel ca Roxanel zic si eu …Au si ei o parte din vina ca nu au prevazut un astfel de dezastru , cel putin …daca pornesti intr-o afacere trebuie sa te gandesti la tot ce se poate intampla , de la un succes enorm la un esec total nu este decat un pas.

  Reply
 • Bogdan

  Cei care au avut au si acum… tot mult… numai ca fiind ceva mai putine zerouri in coada li se pare dezastru. Eu nu cred ca a ajuns careva din milionar de euroi… sa caute prin gunoaie din cauza crizei.

  Reply
 • bucurblog

  bibabum serverul a fost atacat
  devirusi si deocamdata nu pot posta nimic pe bucurion.info 😐

  Reply

Leave a Reply