O lenjerie de pat cat zece

De fiecare data cand am ocazia sa-i strig prietenei cate ceva cel mai mult si mai mult imi place atunci cand vine vorba de lenjerii de pat outlet. Este un subiect interesant pentru noi, care cere multa rabdare si multi nervi pusi la incercare. Spun asta pentru ca dormitul pentru noi este sfant. Pune foarte mult accent pe somn si, cum eu prefer calitatea, ea prefera banii.

Exact, ea se uita dupa lenjeriile acelea ieftine si care te tin cam vreo doua nopti iar eu ma uit dupa unele care sa fie confortabile si sa te tina mult. Si aici intervine cineva cu un produs care ne cam da peste cap tot ceea ce vorbim. Citeam ieri, la o simpla cautare, ca pe Rozette gasesti saltele si ieftine si bune. Ieftine in sensul ca aceeasi saltea pe care o gasesti, de exemplu, la 200 de lei, la ei o gasesti mai mult ca sigur undeva pe la 150 de lei lejer.

dsad

 

Daca o gasesti la 300 de lei, vino pe Rozette ca o vei gasi la 250 sau 200 de lei. Si asta iti convine pentru ca faci economii. Si iti mai convine ceva. Si mie, si ei. Ca putem sa dormim linistiti si parfumati de mirosul pe care il folosim cand bagam la spalat. Este confortabila si isi face treaba.

Are un material placut cand il atingi, nu se sifoneaza si, ce sa vezi, este si usor de ingrijit, pe placul prietenei, sa nu se mai oboseasca atata cu ale lenjerii. Ce este la fel de important in privinta calitatii – este rezistenta, deci, odata cu trecerea timpului si a spalarilor repetate ea o sa ramane la fel de placuta la atingere si dormi de n-ai treaba.

1513719_759880097417227_2264412671493190312_n_1

 

Si nu trebuie sa scapati un lucru atunci cand va cumparati o lenjerie de pat: sa aiba doua fete reversibile. Nu de alta, dar poate te mai plictisesti si tu de ea si vei vrea altceva, dar fara sa mai dai niste bani in plus.