Reportaj

Vreau doar sa te calc un pic.

Asta mai lipsea dupa o zi de munca in care trebuie sa faci fata la diferiti colegi si chesti de facut cand sa mergi linistit acasa sa te loveasca pe trecere…Daca scapi revine sa dea cateva palme sa-ti revii.Bravo domne asa caracter asa patanie.

O tânără a fost pălmuită pe o trecere de pietoni din municipiul Brăila, după ce i-a adresat injurii unui şofer, care era să o lovească cu maşina pe care acesta o conducea, anunţă Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, inspector Jenel Şogor, a declarat marţi, pentru Agerpres, că T.L., de 23 de ani, a sesizat la poliţie faptul că, în timp ce se angajase în traversarea străzii era să fie lovită în trafic de un autoturism, fapt pentru care i-a adresat injurii conducătorului auto.

Şoferul a oprit autoturismul în intersecţie, a coborât de la volan şi a lovit-o cu palma peste faţă, după care a plecat.

“În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că şoferul este C.I., de 37 de ani, din municipiu, căruia i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat inspector Jenel Şogor.sursa

.

2 Comments

Leave a Reply