Credinta

Vreau sa te pup

Iata ca a venit si momentul mult asteptat de multi oameni pupaciosi din fire sa faca ce stiu ei cel mai bine pe tema de religie: sa pupe o cutie cu geam in care se afla niste oase simple.Patriarhul si ai lui cica vor veni si ei la sfanta Parascheva.Mult succes.

De ce nu sunt eu de accord cu asa ceva? pentru ca este o inchinare la idolii si nu o inchinare la Dumnezeu si bine primita de El.Nu este scris asa ceva in biblia ortodoxa,sa te inchini la oase moarte si putrezite indiferent ale cui sunt.

Asadar nu faceti lucruri crestine care nu sunt scrise in biblie pentru ca nu asa se respecta Cuvantul scris:biblia.In nici o biblie indiferent a carui cult apartine nu scrie sa pupi sau sa te inchini la ele,niste oase vechi care au fost rascolite aiurea din groapa lor…zic..

6 Comments

 • Daniela

  Ma Bucur, e discutabil subiectul asta. Pana la urma fiecare religie are cate o chestie naspa.

  Reply
 • Taraboste

  Banul sa iasa … de mult timp preocuparile BOR-ul sunt predominant economice.

  Reply
 • bucuros

  subiectul asta-i cel mai idiot din totdeauna. se cearta pe el de cand lumea.
  fii sigur ca daca provoci, de exeplu, un budist sa-ti aduca argumente de ce ceea in ce crede el e cel mai bun o sa o faca zile-ntregi, fara oprire. fiecare si-o vede pe a lui cea mai buna. asa ca nu e bine de discutat. fiecare sa creada in ce vrea.
  si din moment ce nu te pun pe tine sa le pupi nu vad de ce te deranjeaza.

  Reply
 • Alexica

  Sincer sa fiu.. am fost o singura data la un astfel de eveniment.. nu stiu ce sa zic, m-am dus am pupat acele moaste si atat.. adica a fost un sfant si probabil deasta oamenii se inghesuie acolo. Sunt de acord insa cu parerea lui “bucuros” !

  Reply
 • Laurentiu

  Niciodata n-am facut asta si nici n-am inteles fenomenul..nu ca as fi eu ala care cunoaste toate aspectele Bibliei, insa fac ce consider eu ca este corect si uman.

  Reply
 • mihai

  Asa este. Si ca orice afacere din care se scot bani multi, patriarhia prospera pe seama credinciosilor….

  Reply

Leave a Reply