O bloggerita din China a ajuns…

O bloggerita din China a ajuns la inchisoare dupa ce a postat o recenzie negativa.Bloggerita din Taiwan, specializata pe arta culinara, a primit o amenda de 7000 de dolari si a fost condamnata la o luna de inchisoare, dupa ce a scris o recenzie negativa despre un restaurant din Taichung, Taiwan.

Bloggerita, pe nume Liu, a scris ca mancarea era prea sarata, iar in bucataria localului erau gandaci. Un client frecvent al restaurantului a citit blogul lui Liu si l-a informat pe proprietarului localului, care a dat bloggerita in judecata.Tribunalul din Taichung a decis ca review-ul lui Liu este calomnios, intrucat a fost scris dupa numai o singura masa, si, prin urmare tanara nu a fost suficient de informata astfel incat sa emita judecati atat de aspre. Hotararea curtii nu poate fi revocata.sursa

Acum na de aia e bine sa fi atent la ce scrii pe blog ca nu cumva sa te trezesti la mititica.Aveti grija ce scrieti pe blog,doar nu o sa inceapa sa ne dea si pe noi in judecata…sau mai stii.

21 thoughts on “O bloggerita din China a ajuns…

 1. sa vad ca vine cineva acasa la mine sa ma dea in judecata dupa ce am facut un review la un restaurant,il duc pe domnu’ respectiv sa manance acolo printre gandaci,sa vad daca comenteaza ceva.

 2. Totusi noi am scapat de comunism de 22 de ani, in China inca e si poate asta e problema … nu cred ca-si bate cineva capu` cu bloggeri din Romania, pt. un articol scris pe blog … 🙂

 3. Pai nu stii ca la noi a fost dat afara din liceu un blogger pentru ca a scris un adevar despre el, iar directorul n-a vrut sa creada asa ceva. A fost scandal mare atunci.

 4. Doamne ce prostie .. :)) sa vine la mine sa-mi zica ca ma baga la inchisoare pentru o prostie de articol.

 5. Mi se pare o mare mega prostie.. Motivul ? Parca internetul era free , sa ne spunem ceea ce ne doare.. As vrea sa vad daca imi vine cineva acasa ca am scris depsre un restaurant ca are gandaci…. Mare prostie…

 6. asta spune multe despre responsabilitatea a ceea ce scriem pe bloguri. intr-un fel sau altul… nu e chiar atat de rea treaba asta.

 7. Săraca. Dacă aş fi păţit asta, aş fi pus peste tot bannere şi anunţuri prin care-aş face anti-reclamă acelui restaurantului.:|

 8. La cativa vizitatori pe zi nici un blogger nu are de ce sa se teama chiar daca scrie ca bombardeaza palatul parlamentului dar daca ar avea cateva milioane de vizitatori pe zi si ar scrie de rau despre udrea (mai ales fara spate sau documente pe masura) nu stiu daca iar fi bine !

 9. sa se creeze oare un precedent?

  destul de nasol… e drept ca am invatat intr-un fel sa nu ma mai iau de munca altora chiar daca cred ca am dreptate.

 10. Asta se intampla cand ai mana larga la scris pe blog si scrii orice prostie, cum fac cei din CanCan sau mai stiu eu ce tabloind. Poate ca si ei i-a povestit altcineva si etc.

 11. O bloggerita din Taiwan specializata pe arta culinara a primit o amenda de 7000 de dolari si a fost condamnata la o luna de inchisoare dupa ce a scris o recenzie negativa despre un restaurant din Taichung Taiwan.

Comments are closed.