Pasiunea din copilarie

Am gasit pe un sait galeria foto a pasiuni pentru colectia Turbo de cand eram mic.Multe pasiuni au in ziua de azi tinerii dar parca nu mai sunt atat de frumoase ca atunci cand eram eu mic.Colectia de gume Turbo nu am reusit sa o duc pana la capat dar aveam aproape toata colectia.Cu siguranta ca nu am fost singurul.Ne intalneam si era subiectul principal.Schimbul de surprize era la ordinea zilei.Toti vroiam ce nu aveam.Asadar iata colectia intreaga.Deja mi-am amintit de cateva pe care le cautam si nu leam gasit atunci.Pentru a vedea colectia complecta intrati aici.

18 thoughts on “Pasiunea din copilarie

 1. ce amintiri. si cand ma gandesc ca guma aia era atat de tare incat uneori aveai senzatia ca iti vor ramane dintii infipti in ea..

  acum mai recent colectionam pokemoni 😀

 2. Turbo si Final. Ce ne mai zbateam sa le colectionam!
  Acum, privind in urma, realizez ca eram tare prostuti, dar din lipsa de altceva…

 3. N-am mai văzut de mult timp aşa ceva. Aceste poze mi-au trezit amintiri plăcute!

 4. Cred ca am avut sute de reviste deastea pana acum vreo doi ani dar m-am plictisit de ele, plus ca avea pe calculator mii de poze si le-am donat unei profesoare care a participat la un concurs de reciclare a hartiei.

 5. Aaa guma Turbo. Niciodata nu reuseam sa o desfac cum trebuie. Mereu pozele cu masini aveau de suferit, fiindca ba rupeam pe jumate, ba tot :))

 6. Ce rău îmi pare că n-am prins şi eu guma asta :(. Atât o vorbiţi de bine toţi…

 7. Era 5 lei o gumă Turbo și nu se găseau decât la colț de stradă în slinoasele chioșcuri de sub fustele largi ale conaționalelor noastre. Ce vermuri… semințe la pahar de lemn 3 lei/degetar, cocoșei din zahăr ars ,mere și susan din zahăr ars (preparate în cine știe ce bucătărie infectă).
  Acum ați mai da 5 lei pe o mână de semințe de floare?

 8. Guma turbo! Prea frumos… bile din guma turbo… la fel de tari ca pietrele :)). Eu am colectionat timbre si pokemoni. Pentru pokemoni inca mai am o „pasiune”. 😀

  DonPaolo- Cine nu a fost? :))

Comments are closed.