Se va mai castiga la fel din bloguri in 2013?

Se va mai castiga la fel din bloguri in 2013? Cu siguranta ceva ceva se va castiga acum ramane doar sa aflam pe parcurs cum si cat.Piata de publicitate de la an la an a devenit tot mai restransa din punct de vedere financiar.Bloggari nostri care castiga bani prin aceste noi metode (copiate de prin afara de unde alta parte puteau sa se inspire) probabil ca vor deveni in curand mai celebri si mai bogati.Asa cum a facut un blogger de afara care a castigat ceva banuti prin metoda clasica.Le dorim mult succes tuturor si sa speram ca vor avea articole de calitate pentru cititori lor.

18 thoughts on “Se va mai castiga la fel din bloguri in 2013?

  1. Nu este deloc metoda clasica, este trendul care usor, usor va fi impletemntat adica banuti pentru articolele citite…vezi zoso si arhi.

  2. Ai sa fii surprins, insa publicitatea pe bloguri va creste surprinzator de mult in anul 2013. Din cate am luat la cunostinta, exista multe companii care vor dedica bugete speciale de marketing pentru acest tip de promovare. Evident, de imbogatit nu ne vom imbogati, insa cred ca veniturile noastre vor creste semnificativ odata cu intrarea in noul an.

    1. Sa speram ca asa va fi. Dar daca vor fi iar tilicari de aia care vand articole pe PR2 cu 1$ e greu sa creasca veniturile semnificativ.

  3. Gorby zice bine, ne trag in jos cei care vand articole foarte ieftin, doar ca sa se poata lauda ca au facut ceva de pe urma blogului. Eu, la PRD2 cer minim 10€/ articol si tot cred ca este putin, insa nu mai da nimeni bani ca inainte pe un advertorial.

  4. probabil se vor câștiga mai mulți bani din bloguri în acest nou an și spun asta dintr-un singur motiv clar, se vor băga mai mulți bani în optimizarea seo pentru a diversifica cât mai mult cuvintele cheie, și unde vor venii acei bani? la bloggeri. asta în general, la bloggeri de top nu mă bag să comentez, pentru că nu am nici eu nici tu de unde să știm ce-i în spatele parteneriatelor.

  5. se vor castiga mult mai mult, tot cu metode luate de afara, dar nu se stie niciodata, romanii sunt foarte inventivi.

  6. Ma astept sa fie un an mai bun ca 2013, poate am mai invatat si bloggerii si advertiserii din experientele timide din trecut… educatia este cheia.

  7. Se vor câştiga tot mai mulţi bani din online, e clar. Fiecare învaţă tot mai multe, progresează, iar advertiserii le devin prieteni.

  8. Atata timp cat indeplinesti conditia de baza: blog de calitate cu autoritate si continut bun, fi sigur ca faci bani indiferent de tentindele pietei!

Comments are closed.