Personale

Transportul in comun

Cand vine vorba despre deplasarea de acasa spre locul de munca pentru unii oameni transportul poate fi de multe ori cam neplacut.Nu stiu altii cum sunt dar deplasare mea nu se desfasoara in conditii tocmai bune mereu.Cel mai recent exemplu:ma deplasam sambata de la munca spre casa (mentionez ca lucrez in afara orasului si locuiesc tot in afara orasului Bucuresti) asteptam linistit cu inca 3 baieti maxi-taxi sa ajungem acasa.Datorita faptului ca circula cam rar in week-end normal a venit super aglomerat.Ca sa ajungem acasa a trebuit sa se dea soferul jos de la volan si sa inpinga usa pentru caeu nu mai puteam sa o inchid,asa de aglomerat era.Ce sa mai conditii europene.

Azi dimineata bonus am mers doar pana in prima comuna ca sa ne dea jos soferul ca era control trafic,adica nu avea voi sa aive calatori in picioare si cum eu eram in picioare a trebuit sa cobor ca sa nui dea amenda soferului.Dar cand ne baga pe toti in masina de zici ca transposrta cartofi atunci nu se pune…e noapte si nu se vede :)).

5 Comments

 • Lucian

  Eu cred ca cei care stau in picioare sunt ciubucul soferului.

  Reply
 • Perfu

  Presimt ca vii din afumati sau din voluntari si pe ruta aia mai la orice ora e jale cu transportul

  Reply
  • admin

   exact ai ghicit :))

   Reply
 • Yamasha

  nasol, la mine nu este chiar asa de greu, cel putin cu transportul in comun. Daca vad ca e aglomerat, merg pe jos si fac…20-25 minute pana la serviciu…

  Reply
 • Valentin

  Peste tot se intampla, cu o reclamatie rezolvi.

  Reply

Leave a Reply