Vreau sa iau un domeniu punct.ro

Asa cum scrie si in titlu am intentia de a cumpara un domeniu .ro.Cel mai ieftin domeniu pe care mi la recomandat Andrei fiind vecinul meu de ‘cartier’ ca sa zic asa este cel de la NSHOST la pretul de 170 ron cel mai ieftin gasit deocamdata.Am strans o parte din suma in jur de €32.17 EUR si mai am 8 euro ca sa ajung la suma totala.Acum sa vedem cat de repede pot face rost de aceasta suma.

18 thoughts on “Vreau sa iau un domeniu punct.ro

 1. ce rost are? e birocratia mare cu ro-urile, de ce nu iei COM? Mai ales ca la godaddy poti lua chiar si cu un euro un domeniu…iar la reinoire poti prinde o oferta buna.

  1. rostul care il vad eu este ca sa nu mai dau bani la fiecare reinoire pentru domeniu meu 9 euro anual deja sunt la a treia renoire…

   1. .Ro – își are rostul în cazul în care ai o afacere online și vrei să fie bine targetată pe România, deși în ultima vreme acest lucru este mai mult un mit.

    Dai banul odată și după nu mai ai treabă, mi se pare o justificare destul de bună, mai ales că ești la a 3-a reînnoire. 🙂

 2. de acord cu Yamasha, ce rost are sa-ti iei .ro? E scump si practic platesti pentru ceva la fel de bun ca un com sau info.

 3. Nu e o decizie prea buna, din punctul meu de vedere. In primul rand poti pierde din trafic si va trebui sa pregatesti o groaza de acte pentru tldro.

 4. Eu am de la edomenii.ro, pentru ca ofera superba posibilitate de a cumpara domeniu .ro cu plata anuala – 10euro, cu transfer gratuit (iarasi, foarte tare).

 5. Nu mai iau domeniu deocamdata tocmai ce l-am prelungit pe acesta de la blog pana pe 25 septembrie 2014…

 6. Nu conteaza domeniul ! Ci conteaza autorul 🙂 Iti recomand .ro ca sunt cele mai bine targhetate si eu am in gand sa imi cumpar unul!

Comments are closed.