10 ani

Atat a trecut de atunci.Acum 10 ani eram angajat la o firma de produse confectii textile.O zi trista pentru omenire si pentru America.Pur si simplu in aceea zi nu puteam sa realizez bine ce sa intamplat .Abia a doua zi si in urmatoarele zile am inteles mai clar.Multe sau schimbat in acesti 10 ani si nimic nu a mai fost la fel dupa.A inceput un razboi cu un inamic invizibil.Lupta impotriva terorismului.Pacat de cele intamplate atunci.Duminică se împlinesc 10 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie, în urma cărora şi-au pierdut viaţa aproape 3.000 de persoane.

Numeroşi americani continuă să creadă, şi după zece ani, în multiplele teorii ale conspiraţiei privind atentatele din 11 septembrie 2001, considerându-le un complot al administraţiei Bush destinat să justifice invadarea Afganistanului şi Irakului, relatează AFP.

În pofida nenumăratelor anchete oficiale, independente sau jurnalistice şi adeseori în pofida bunului simţ, aceste teorii susţin că agenţii americani, sau israelieni, au amplasat explozibil în turnurile World Trade Center şi la Pentagon, înainte ca acestea să fie lovite de avioanele comandoului islamist.

5 thoughts on “10 ani

  1. Daca ma gandesc bine America se afla la carma lumii, deci ei fac, ei desfac.
    Insa superioritatea lor aroganta se poate desumfla intr-o zi, intr-o clipita:

    „Ei vor sta departe, de frica sa nu cada in chinul ei, si vor zice: „Vai! Vai! Babilonul, cetatea cea mare, cetatea cea tare! Intr-o clipa ti-a venit judecata!” Ap18,10.

Comments are closed.