11 septembrie 2001-2010

I-mi aduc aminte si acum aceea zi din viata mea.Eram la munca in depozitul de haine la parter separat de fabrica.Ascultam impreuna cu colegii de atunci la pro fm ca avea un gen de muzica mai bun.Cand deodata pe la un 3;30 se intrerup melodiile si anunta despre atacul din America.Sfasietor mi sa parut totul atunci.Veneam la munca,plecam si nu venea sa cred despre acest atac barbar.Cred ca filmuletul de jos spune totul…

Peste 3.000 de oameni își pierd viața în atacurile teroriste din 11 septembrie din SUA. Atentatele teroriste, de o amploare fără precedent, de la New York și Washington, DC; au fost distruse turnurile gemene din complexul comercial World Trade Center(WTC) dinNew York și o parte din clădirea Pentagonului din Washington D.C. (ce adăpostește Departamentul Apărării și Statul Major General al Forțelor Armate ale SUA). Ziua de 11 septembrie a fost declarată, printr-un decret prezidențial, Ziua patrioților.

3 thoughts on “11 septembrie 2001-2010

  1. ete na… tot ei s-au atacat deci… si-au facuto cu mana lor.

    despre pentagon e si mai si… cum sa intre un ditamai 474 sau ce model era si sa nu se gaseasca nici o bucata din avion, prea de tot :))

Comments are closed.