Comunicate de presa Personale

5 bijuterii de bază pe care fiecare fată ar trebui să le aibă

 

Micuta rochita neagra, sacouri cu nasturi pana jos, pantaloni  negri; suntem cu toții conștienți de comoara dulapului, dar ce ziceti de bijuterii? Când vine vorba de bijuterii, avem tendința de a merge mai departe și de a cumpăra bijuteriile care sunt in trend sau în sezon. Fiecare fată ar trebui să aibă o colecție de accesorii must-have pentru orice zi. Aici sunt primele 5 articole de bijuterie discontinue pe care fiecare fata ar trebui sa le aiba.

Colier de perle

Un colier de perle este un clasic și nu va ieși din stil. Fiecare femeie elegantă din istorie, inclusiv icoana stilului Audrey Hepburn și regina Ducesa din Cambridge, Katherine, sunt îndrăgostite de această piesă clasică de bijuterii. Nu le putem critica, un colier de perle este o piesa versatila, care va arata grozav de la tinutele tale casual la cele de seara!

Cercei cu perle

O pereche de cercei perla adaugă instantaneu eleganță și sofisticare la orice aspect. Indiferent dacă vă îndreptați spre prânzul târziu cu prietena dvs. sau mergeți la o cina romantica cu persoana iubita, acest articol de bijuterie este ceva care poate fi  purtat oricând.

Cercei cu diamant

Un alt clasic! Cercei cu diamante  sunt must-havespentru fiecare fată. Indiferent de stilul tău personal, acesta este un articol de bijuterii discontinue care va merge cu fiecare tinuta și poate fi folosit în orice ocazie. Va merge excelentă cu tinuta formata din sacou si jeans alb, precum și cu rochia ta neagră!

Inelul cu diamante

La fel ca cercei diamant, inelele cu  diamante sunt un must have pentru fiecare iubitor de bijuterii stilat. Este simplu, discret și totuși uimitor în același timp. Puteți să il purtati impreuna cu verigheta din aur de lux Bretta  sau să il purtați singur – depinde de dvs.!

Colier cu diamante

Colierele de diamante sunt o necesitate. Fiecare fată trebuie să aibă un colier de diamant pe care să-l poată purta ori de câte ori vrea să se simtă mai special. Există ceva despre un colier cu diamante care face o fată să strălucească. Purtați un colier cu diamante impreuna cu o tinuta casual, cu rochii de cocktail sau cu rochii lungi!

Concepeti creații, amestecați și potriviți piesele de bijuterii cu tinuta sau păstrați-le simple, arătându-le ca o piesă focală cu tinuta preferată. Indiferent de stilul sau ocazia dvs., nu puteți da gres cu aceste 5 articole de bijuterie discontinue!

No Comments Found

Leave a Reply