Reportaj

5 motive să nu aruncați pliculețele de ceai.

5 motive să nu aruncați pliculețele de ceai. Este genial modul în care mai pot fi folosite acestea!

După utilizarea pliculețelor de ceai toți s-au obișnuit să le arunce direct la coșul de gunoi. Dar acest lucru este incorect. Ideea este că: pliculețele utilizate sunt prea bune pentru a fi socotite deșeuri. Aceste 5 idei geniale de a refolosi pliculețele de ceai vor fi foarte utile în viața cotidiană. Acum mâna dvs. nu se va mai ridica să le aruncați la gunoi!

1. Aveți probleme cu pielea? Eroziuni, vânătăi, zgârieturi, roșeață, inflamație și mușcături de insecte pot fi făcute mai puțin vizibile folosind un plic de ceai. Pur și simplu țineți-l sub apă rece și aplicați-l la locul cu pricina timp de 15 minute. Ceaiul conține taninuri, care vor elimina inflamația și iritarea, vor reduce roșeața și umflarea. Încercați neapărat acest lucru!

Plic de ceai în mână

Petele de pigmentare, herpesul și cearcănele întunecate de sub ochi pot fi îndepărtate folosind comprese reci cu pliculețe de ceai.

Plic de ceai aplicat pe mână

2. Lăsați pliculețul de ceai să se usuce bine.

Plicuri de ceai

Mirosul neplăcut din pantofi va dispărea, dacă veți băga în interiorul lor un plic de ceai. Acesta absoarbe excesul de umiditate și mucegai. Să păstrăm în așa fel pantofii este foarte rezonabil.

Plic de ceai în adidași

3. Cum să spălăm vasele foarte murdare, fără a utiliza substanțe chimice și fără a pierde timpul pentru ștergerea bucăților de mâncare uscată de pe ele?

Imagine

Lăsați vasele la înmuiat peste noapte în chiuveta cu apă, unde ați aruncat un pliculeț de ceai. Toată murdăria se va spăla dimineața fără nici-o problemă!

Splălat de vase

4. Pliculețele de ceai nu sunt pe placul rozătoarelor mici, păianjenilor și insectelor. Mirosul de ceai îi sperie. Puneți pliculețele în locurile unde ați observat dăunătorii, și ei vor dispărea!

Miros de pliculeț de ceai pentru insecte

5. Dacă plasați plicul de ceai folosit în frigider, acolo întotdeauna se va menține un miros plăcut. Plicul de ceai va absorbi excesul de miros neplăcut de la produse și va echilibra umiditatea în locul de păstrare a lor.

Uitați-vă la acest video ca să știți cum să folosiți corect pliculețele de ceai pentru a avea beneficii!.

1 Comment

Leave a Reply