527 de zile

Adrian Mutu revine la nationala dupa 527 de zile si in speranta ca nu sa intors degeaba in vederea meciului cu Bosnia de sambata vreau sa cred ca a revenit exact cand aveam mai mare nevoie de el.Mutu va fi din nou numarul 10 la nationala lui Lucescu dupa pauza de 527 de zile. Jucatorul Fiorentinei nu a vrut sa vorbeasca inainte de antrenamentul oficial de astazi.Nu vreau sa ne dezamageasca(iar) si multi microbisti asteapta o revenire in forta de mare efect al fenomenului.Este in forma (nu de cozonac) tocmai a ajutato pe Fiorentina in meciul cu A.S. Roma in care a jucat foarte bine gol si pasa de gol.

4 thoughts on “527 de zile

  1. Speram sa aiba randament ca si la echipa sa de club,Fiorentina,a marcat si in ultimele doua meciuri.In momentul de fata trebuie sa dea toata echipa nationala randament.

  2. Salut, am o rugaminte la tine. Vreau si eu un cod html pentru imaginii, care atunci cand pun codul imaginea se face gri, iar dupa aceea cand dau cu cursorul peste ea sa isi revina la culoarea initiala. Raspunsul mi-l dai pe mess, imi lasi codul acolo ca ma uit.

    Ps:schimba fontul asta ca sa mor de pot sa il citesc 🙂 !

Comments are closed.