63.500 de euro

Un adolescent din Marea Britanie, pus de mama lui să-şi cureţe camera, a găsit un bilet de loterie care i-a adus 63.500 de euro, scrie Daily Mail.„Îi mulţumesc mamei că m-a pus să-mi fac curat, ha ha ha”, a scris Ryan Kitching (19 ani) pe Facebook. Acum, tânărul vrea să le ofere părinţilor lui o vacanţă de neuitat.

Când a găsit biletul la loto, pe care îl cumpărase în urmă cu trei săptămâni din magazinul în care lucrează, primul instinct al lui Ryan a fost să-l arunce. Dar, până la urmă, l-a verificat şi a aflat cu stupoare că a câştigat 63.500 de euro. „Am dat un telefon la compania loto şi nu mi-a venit să cred când femeia de acolo mi-a spus că biletul e câştigător”, a spus tânărul.

„Tatăl meu e furios, joacă la loterie de multă vreme şi nu a câştigat niciodată mai mult de 60 de euro. El îmi sugerează să depun banii la bancă şi să mă mut cu chirie, dar eu nu vreau să plec”, spune Ryan.

El spune că banii sunt o consolare, după ce a fost părăsit recent de prietenă. Kitching nu are de gând să renunţe la jobul său de vânzător şi nici la voluntariatul pe care îl face la o organizaţie medicală. „Le voi dona şi lor o parte din bani”, conchide tânărul.

4 thoughts on “63.500 de euro

  1. Pai daca nu il punea maica-sa sa faca curat, nu gasea biletul castigator si acum nu mai avea 63.000 de euro. Asadar, noroc cu maica-sa.

Comments are closed.