Vreau sa iau permisul

Recunosc  ca nici eu nu lam luat din prima permisul a-3 oara dar unii parca exagereaza.Asta da perseverenţă! O tânără de 26 de ani din Marea Britanie şi-a dat de 90 de ori examenul pentru carnetul de conducere, deoarece a picat de fiecare dată la partea teoretică.

Nu numai timpul pierdut ar fi trebuit să o îngrijoreze pe britanica de 26 de an, ci şi suma de aproximativ 3000 de lire sterline, pe care a plătit-o în urma tentativelor ei nereuşite, deoarece costul unui test teoretic este de 31 de lire.

În Marea Britanie, examinarea, de tipul chestionarului tip grilă cu mai multe răspunsuri, constă în 50 de întrebări, din care trebuie răspuns corect la cel puţin 43, iar timpul alocat este de 57 de minute.

Totuşi, tânără şoferiţă poate să conducă liniştită, pentru că recordul mondial la căzut la examenul auto îi aparţine unei femei din Coreea de Sud, care a reuşit să treacă examenul doar după a 950-a oară.sursa

 

Cine la luat din prima? ca sa stiu sal felicit…

12 thoughts on “Vreau sa iau permisul

  1. Si eu l-am luat din prima, cu 26 de puncte :D. In sala cand am dat a fost o persoana care aluat 7 puncte, la care dl. politist i-a zis ” Mah tu sa nu mergi nici macar cu caruciorul prin supermarket, ca faci accident” :)))

  2. Eu cred ca m-as fi plictisit, dar cred ca era cam blonda, cum sa dai de atatea ori. Ma ambitionam si tot il luam.

  3. Si eu l-am luat din prima. Cel mai mare morcov l-am avut la oras. Nici cand am dat bacul sau admiterea la faculta nu am avut asa de mari emotii. 🙂 Oricum dupa ce l-am luat am stat vreo 2 ani si ceva pe tusa ca nu aveam masina. 🙁 Dupa aia iar morcov, ca nu mai stiam sa conduc, dar in vreo 2 luni mi-am revenit. Acum mie imi place sa spun ca sunt sofer mare. :))

    Hai sa ai bafta!!

Comments are closed.