A cedat si Cartu

Steaua-Rapid 0-1.Din pacate Steaua se pare ca are un sezon ratat cu toate ca investiti la club sau facut.Dupa ce au pierdut cu Dinamo asta mai lipsea sa piarda si cu Rapid.Totusi echipa mai pastreaza sanse la europa league si se bate cu Dinamo si Rapid pentru europa.

Sorin Cartu nu a suportat infrangerea cu Rapid si, imediat dupa meci, si-a anuntat demisia. „Nu m-am gandit ca o sa am asa o surpriza neplacuta.IÎntr-un fel aşa mi-am luat la revedere de la jucători! Ma doare toat atmosfera de la Steaua. Cum suntem in impas, imediat se striga din tribune. E prea multa ironie, jucatorii sunt comparati cu organele genitale ale femeii. Se asteapta greseli!”, a spus Cartu dupa meci.sursa

Pentru clasament intrati aici.

13 thoughts on “A cedat si Cartu

  1. Nu prea am inteles faza aia cu Onofras. Ma rog, nu prea ma mai intereseaza fotbalul intern.

  2. Mie chiar imi pare rau, a fost un antrenor deosebit pentru Steaua, acum sa antreneze Becali.

  3. Cartu ca si antrenor are calitati dar daca nu i se da timp nu are cum sa fac ceva…

  4. Atat timp cat esti presat si nu esti lasat sa iti faci treaba normal ca iti dai demisia,un antrenor nu are cum sa fac perfomanta intr-un sezon,are nevoie de timp.Insa Behecali nu intelege asta.
    Nu in ultimu’ rand Hai Rapid 😀

  5. AlienX:un club mare care vrea performanta nu face asa ceva schimba atatea antrenori intr-un singur sezon,de aia e in clasament unde e acum Steaua.

Comments are closed.