Personale

A venit zapada si la mine

De dimineata m-am trezit cu gandul ca iar ma duc la munca.E un lucru bun sa ai un loc de munca in ziua de azi.Alta a fost surpriza,am gasit zapada asezata pe pamant.Era cam 10-15 cm de zapada venita peste noapte.De acum incolo sa stiu la ce sa ma astept mai ales dupa noile informatii de la ANM.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) va emite o nouă atenţionare cod galben de ninsori şi viscol, începând cu marţi ora 12.00 şi până miercuri ora 12.00, cantităţi mari de zăpadă fiind aşteptate până miercuri la ora 20.00, a anunţat, la Guvern, directorul ANM, Ion Sandu.

Vânt puternic şi viscol vor fi înregistrate începând din zona Banatului şi Olteniei, urmând să se manifeste şi în sud-estul ţării şi în Moldova.
Printre judeţele afectate vor fi Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Brăila, Galaţi, Teleorman, Ialomiţa, Giurgiu.
La jumătatea săptămânii, în Bucureşti vor fi înregistrate pe timpul nopţii temperaturi de până la minus 20 grade Celsius.
Asadar fular,bocanci,geaca groasa si izmene pe dedesupt :)).

6 Comments

 • Perfu

  Iar ne-a luat iarna pe nepregatite

  Reply
 • Vio

  Acum nici 2 saptamani erau vreo 19 grade in Bucuresti…

  Reply
 • Yamasha

  Misto, in Ploiesti nu vrea sa se puna zapada…

  Reply
 • bogdan

  Si pe langa toate cele enuntate la sfarsit de articol, parca merge si-un gand de seara cu un vin fiert care sa-ti ia gustul aprig de tzuica fiarta :). La ce zicea Perfu mai sus, de data asta chiar nu ne-a luat iarna pe nepregatite, doar ca toamna s-a terminat cam brusc/ Da’ las ca stam mai mult pe-acasa, mai citim o carte…

  Reply
 • Daniela

  In cazul asta, pune mana pe lopata Bucur si baga dezapezire. 😀

  Reply
 • Perfu

  A nins in Bucuresti zi noapte cat pentru toata iarna :))

  Reply

Leave a Reply