Personale

Abia astept pensia

In timp ce unii asteapta cu mare nerabdare pensia si chiar renunta la a mai lucra in ultimi ani cand se apropie de varsta pensionari alti le este drag munca.Cel mai longeviv angajat al unui magazin s-a pensionat cu cateva zile inainte de a implini 97 de ani. Ultimul job al lui Syd Prior a fost o slujba mai putin intalnita – era omul care ii intampina cu zambetul pe buze pe clientii unui magazin si ii ajuta sa se decida ce sa cumpere. La aproape 97 de ani s-a hotarat insa sa se retraga, pentru a petrece mai mult timp cu prietenii si pentru a merge mai des la teatru, scrie Daily Mail.sursa

Si uite asa vedem cat de drag le este munca la altii.Bravo domne bun exemplu de aratat in special tinerile de 45-50 de ani..

4 Comments

 • Adrian

  Nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca problema “pensionarii precoce” este in general valabila in tara noastra. Romanii cauta sa se pensioneze mai devreme din mai multe motive (bune sau mai putin bune). Unii sunt putori poate, insa multi se pensioneaza (pe caz de boala pe buna dreptate sau nu) si intre timp muncesc in continuare, ca sa poata trai.

  Ma feresc sa judec, fiecare stie problemele sale si crede ca ale lui sunt mai mari…:)

  Reply
 • Derscanu

  Hai sa intelegem munca!
  Una e sa lucrezi la un birou si alta pe santier sau mina. Pai ala de la birou poate munci pana la 90 de ani, cu conditia sa nu devina senil. Dar ala de pe santier mai poate ele ridica galeata cu mortar dupa 60 de ani?

  Reply
 • admin

  Derscanu@ corect depinde ce faci

  Reply
 • adriank

  eu cred ca la noi oamenii se vor pensionati mai devreme pentru ca nicelul de trai e muult mai greu decat in alte tari, unde anul de pensionare e si mai mic. Spre exemplu eu ca ma trag din Valea jiului si stiu ce inseamna munca extrem de grea, in mina, normal ca un miner se simte terminat la 45-50 de ani, fata de un italian (defapt marea majoritatii italienilor) care freaca menta zilnic pe-un salariu imens. Pai in italia cred ca peste 50% din cei trecuti de 80 de ani ar putea sa faca jogging, pe cand in Romania putini mai sunt aia care au peste 80 de ani si si-aia sunt vai de mama lor.

  Reply

Leave a Reply