Tractari auto Bucuresti,servicii de tractare la nivel national

 

Desi este vara si ar trebui sa ne intereseze numai planurile de vacanta, iti prezentam cateva consideratii in legatura cu subiectul tractari si de ce o tractare ieftina este de multe ori mai scumpa.

Sa luam in calcul urmatorul scenariu neplacut: brusc, calculatorul de bord iti semnaleaza o eroare sau ramai fara curent sau un senzor iti da de veste ca situatia in care se afla motorul masinii tale nu este tocmai buna. Masina nu mai vrea sa porneasca si nu este vorba despre pana prostului. In jurul tau traficul este cam agitat, iar luminile de avarie nu par o solutie pentru timp indelungat.

Prima varianta – o tractare ieftina

Dupa primele minute de confuzie, incerci sa iti reamintesti tot ce stii despre tractari. Dar, mai rapid iti vine in minte numarul de telefon al unui prieten, mai priceput in probleme auto. Pare sa fie cea mai ieftina solutie in cazul unei tractari, pentru ca prietenul nu iti va lua bani, nu-i asa? Il astepti cu rabdare, poate dura ceva timp pana ajunge, fiecare are problemele si responsabilitatile lui. Dar oare acesta stie sa tracteze o masina in siguranta si are ce ii trebuie? Te calmezi, doar omul se pricepe la orice, sigur va improviza el ceva.

Informatii esentiale atunci cand va aflati in situatia unei tractari

Indiferent de situatia in care se afla autoturismul, in cazul unei tractari trebuie respectate prevederile legale, conform carora ai voie sa utilizezi fie o bara metalica fixa de cel mult 4 m, fie o legatura flexibila omologata, lunga de 3-5 m. Ambele se fixeaza la elementele de remorcare cu care sunt prevazute autoturismele. Legatura flexibila omologata, cunoscuta si sub numele de sufa, se poate folosi numai daca autoturismul tractat nu are avarii la mecanismul de directie si sistemul de franare.

A doua varianta sau cand si cum sa apelezi la serviciile unei firme de tractari

Dam un replay la scenariul nostru, dar numai pentru prima parte. Din nou iti reamintesti tot ce stii despre tractari. Este totusi o procedura care cere ceva experienta si de aceea pastrezi la indemana un telefon al unei firme specializate. Este suficient pentru ca firma tractari auto Bucuresti (http://www.tractamorice.ro) sa-ti preia apelul si sa intervina in cel mai scurt timp, mai ales pe raza Bucurestiului.

Care sunt avantajele incontestabile ale serviciilor oferite de tractari auto Bucuresti

In primul rand, tractari auto Bucuresti poate sa intervina la orice ora, deoarece lucreaza in regim non stop, 7 zile din 7. Firma practica tarife avantajoase, calculate in functie de distanta. Orice serviciu suplimentar care presupune o interventie cu o macara este prezentat si calculat separat.

Tractari auto Bucuresti este firma autorizata, de aceea poate interveni pe orice segment de drum, fie acesta si autostrada. Atentie la faptul ca o tractare improvizata ad hoc prezinta riscuri, iar ansamblul celor doua autoturisme poate crea incidente in trafic.

Sa comparam, deci, o tractare ieftina, improvizata si total neprofesionista si care poate amplifica avaria, cu un serviciu de tractari (vezi tractari auto Bucuresti http://www.tractamorice.ro), de calitate, rapid, sigur si prompt. Ce ai alege?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *