advertoriale

Agentiile de turism si avantajele acestora

Romanii au inceput sa descopere adevaratele avantaje ale agentiilor de turism. Si trebuie sa recunoastem, avantajele nu sunt putine, printre ele numarandu-se timpul si energia economisite, plus pachete de servicii avantajoase pentru clienti. In principiu, o vacanta este considerate reusita daca:

1) Gasesti cazare decenta, la un pret avantajos, exact in locatia pe care ti-o doresti. Prin agentia de turism Filadelfia Group, de exemplu, gasesti preturi pentru orice buget, in multe locatii cunoscute.

2) Daca mijloacele de transport sunt modernizate, astfel incat calatoria sa fie una sigura. Tot Filadelfia Group dispune de astfel de mijloace de calatorie.

Daca esti o persoana care cauta seriozitate, servicii de calitate cu un raport calitate-pret foarte avantajos si conditii modern de transport, atunci cu siguranta alegerea ideala pentru tine este Filadelfia Group. De ce? Pentru ca doar ei au peste 30 de agentii in Romania si sunt precursorul tour operatorului Filadelfia Go. In plus, ofera toata gama de produse turistice, de la cazari peste tot in lume, sejururi in tara si in strainatate, circuite si city break-uri, bilete de avion si autocar, polite de asigurare si asistenta in planificarea unui concediu potrivit si consiliere post-vanzare.

In principiu, calitatea, empatia si entuziasmul sunt cele trei atribute esentiale pe care este construita filozofia companiei si care asigura o relatie frumoasa si de lunga durata, atat cu clientii, cat si cu partenerii acestora. Personal, consider ca este binevenita o legatura apropiata intre agentie si client, deoarece increderea este temelia puternica dupa care se ghideaza astfel de institutii. Fara increderea clientilor, lupta este pierduta din start.

Asadar, avantajele agentiilor de turism sunt destul de numeroase, iar din experienta personala pot sa marturisesc faptul ca Fildelfia Group a fost agentia de turism care a indeplinit toate criteriile pe care eu cautam. De cand am descoperit-o si pana in prezent, am reusit sa am parte de vacante foarte placute si fara incidende neplacute.

 .

No Comments Found

Leave a Reply