advertoriale

Ai nevoie de camere de supraveghere bune? Afla acum toate lucrurile de care sa tii cont, inainte de a face o investitie!

Daca te-ai mutat recent la casa, unul dintre primele lucruri pe care le faci este acela de a investi in camere supraveghere E-camere de calitate, cu ajutorul carora sa iti poti monitoriza locuinta foarte usor. Este vorba despre dispozitive moderne, diverse din punct de vedere al design-ului, dar si a functionalitatii pe care o au. De aceea, trebuie sa cunosti cel putin cateva detalii tehnice despre ele, inainte de a alege kitul perfect pentru tine!

Ce tipuri de camere supraveghere ai la dispozitie?

Pentru inceput, este important sa stii despre camerele de supraveghere ca sunt impartite in mai multe categorii, in functie de modul in care functioneaza, dar si in functie de tehnologia cu care sunt prevazute. Asadar, poti alege dintre urmatoarele tipuri:

  • camere cu infrarosu – sunt extrem de populare pe piata si iti ofera acces la imagini de calitate, cu o rezolutie buna atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Dispozitivele din aceasta categorie au capacitatea de a trece automat de la culoare la alb-negru atunci cand este nevoie. Mai exact, iluminatoarele cu infrarosu pornesc automat atunci cand se lasa noaptea, pentru ca tu sa poti vedea foarte usor ce se petrece in curtea ta;
  • camere DOME – le vei recunoaste foarte usor, intrucat au aspect de cupola. Acestea pot fi prevazute cu infrarosu si sunt extrem de rezistente inclusiv la temperaturi foarte scazute. Mai mult, camerele DOME au capacitatea de a se roti la 360 de grade, pentru a-ti oferi o viziune de ansamblu asupra spatiului pe care il monitorizezi;
  • camere BOX – recunoscute cu precadere datorita calitatii imaginii, pe care ti-o ofera, dispozitivele BOX pot fi folosite atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Este important sa ai grija, insa la felul in care le montezi, intrucat acestea nu au o vizibilitate mare, intrucat pot capta imagini doar dintr-un singur unghi;
  • camera cu functie PAN – se misca sus, jos, in dreapta si in stanga si iti ofera posibilitatea de a utiliza functia de detectie a miscarii. Mai mult, le poti controla si de la distanta, cu ajutorul unei aplicatii pe care trebuie sa o instalezi pe telefon.

Ai nevoie si de functia audio?

Daca pe langa functia video, iti doresti sa ai acces si la audio atunci cand folosesti camerele de supraveghere, trebuie sa stii ca cele mai bune dintre kituri iti ofera si aceasta posibilitate. Asigura-te ca citesti in detaliu descrierea camerelor, pe care vrei sa le cumperi si ca ele pot inclusiv sa inregistreze sunetele.

Rezolutia

In functie de rezolutia pe care o au camerele de supraveghere, iti poti da seama daca imaginile pe care le vei obtine vor fi unele clare. Daca vrei sa poti identifica persoanele care ajung in curte la tine, orienteaza-te catre dispozitivele care au cel putin o rezolutie HD de 1280 x 1080, intrucat acestea sunt unele dintre cele mai bune de pe piata! Cu ajutorul lor vei putea monitoriza suprafete de pana la 200 de metri patrati.

Indiferent daca investesti in camere supraveghere ascunse, vezi aici, sau in camere pe care le montezi la vedere, trebuie sa tii cont de toate elementele anterior mentionate pentru a obtine rezultatele dorite. Cu ajutorul dispozitivelor de la E-camere.ro te poti simti mult mai confortabil in propria casa si, mai ales, ai certitudinea ca iti poti monitoriza locuinta atunci cand pleci intr-o excursie! Avand intotdeauna acces la imagini prin intermediul unei aplicatii, iti este foarte usor sa verifici daca totul este in regula!

Date de contact:

E-mail: vanzari@e-camere.ro

Telefon:  0767 390 475

 

 

No Comments Found

Leave a Reply