Comunicat de presa

Ai ramas fara toner imprimanta? Afla de unde cumperi unul nou, original, la un pret bun!

Produsele consumabile ale unei imprimante sunt extrem de importante. Investitia pe care o faci in acest dispozitiv periferic vine la pachet cu necesitatea de a achizitiona periodic un toner imprimanta de calitate  sau un cartus. Recomandarea producatorilor este aceea de a achizitiona astfel de consumabile originale, pentru a putea beneficia de aceleasi calitati sporite.

Daca te afli in situatia in care ai ramas fara toner imprimanta, inlocuieste-l cu un produs de maxima calitate, pe care il vei putea cumpara inclusiv online. Poate fi provocator sa gasesti tonerul de care ai nevoie, dar nu si atunci cand ai primit cateva sfaturi esentiale.

 

Cum cauti tonerul sau cartusul de care ai nevoie: cateva criterii de bifat

Trebuie sa stii ca numele brandului imprimantei tale nu este suficient pentru a incepe cautarile pentru un toner sau un cartus potrivit. Sunt si alte criterii importante pe care trebuie sa le bifezi si le gasesti aici:

  • seria si modelul imprimantei tale

Denumirea imprimantei pe care o ai acasa este compusa din: brand + serie + model. Este extrem de important sa tii cont de numele complet, pentru a putea identifica si achizitiona produsul consumabil potrivit. Da, denumirea trebuie sa fie aceea lunga, ce contine litere si cifre langa numele producatorului. Indiferent de imprimanta pe care o ai, Xerox, Canon, HP, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Toshiba, Lexmark, Brother, Epson, IBM, Oki, Olivetti, Ricoh, Kyocera, Broher etc, trebuie sa stii seria si modelul.

  • culoarea

Dupa ce te-ai asigurat de compatibilitatea tipului de produs, este important sa stii care este culoarea de care ai nevoie. Unele imprimante necesita un toner tip multicolor, in timp ce altele necesita culori specifice, achizitionate separat. In ceea ce priveste cartusele black, aici lucrurile sunt mai simple si mai clare.

  • pachetul avantajos de produse

Daca te-ai asigurat ca ai gasit modelul si culoarea potrivita, acum urmeaza sa gasesti cea mai avantajoasa optiune pentru buzunarul tau. E important sa te gandesti pe termen lung la investitia pe care o vei face. Exista pachete foarte avantajoase, ce contin mai multe cartuse, care ofera si alte accesorii suplimentare, cum ar fi coli pentru imprimanta, pe care le poti folosi pentru printarea fotografiilor. Mai mult pentru tine!

 

Unde gasesti un toner imprimanta bun? Cele mai avantajoase produse si pachete de produse originale

Trebuie sa fii foarte atent atunci cand faci achizitia. Un toner de slaba calitate poate afecta inclusiv buna functionare a imprimantei tale si iti va produce numai neplaceri: se va usca, se va consuma rapid, va curge sau nu va oferi calitatea printului de care ai nevoie. De aceea, specialistii recomanda achizitia de cartuse originale. Le gasesti la cele mai avantajoase preturi, la distanta de un click, pe TonerPro.ro. Acest magazin este cunoscut in randul posesorilor de imprimante, pentru ca ofera acele tipuri de consumabile de care ai cu siguranta nevoie, la cea mai buna calitate. TonerPro comercializeaza exclusiv produse originale, disponibile chiar si la pachete ofertante. Mai mult decat atat, le comanzi online si le primesti direct acasa.

Daca esti din Bucuresti si cauti un toner imprimanta, vei beneficia de livrare gratuita. Daca esti din afara capitalei, preturile pentru transport sunt modice, in timp ce iti va fi livrat rapid un produs original. Asadar, ai toate motivele sa reinlocuiesti vechiul toner cu unul care respecta toate standardele de calitate.

Date de contact magazin online:

Telefon: +4 021 348 15 19

Email: office@tonerpro.ro

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply