Comunicate de presa

Alege camere frigorifice Bacau pentru siguranta totala a produselor si a afacerii tale!

Intotdeauna investitiile au reprezentat o etapa ce necesita  informare prealabila, analiza, dar mai ales alegerea unui raport corect al valorii investite cu rezultatul obtinut.

In domeniul alimentar, tendinta  este indreptata catre consumul  produselor proaspete, fapt ce implica  pastrarea produselor intr-o maniera cat mai efcienta, in conditiile impuse de normele sanitar veterinare.

Solutia inteligenta si eficienta este reprezentata de proiectarea si constructia unei camere frigorifice Bacau, adaptata dimensiunilor spatiului in care se va construi, tinand cont de produsele destinate pastrarii si de conditiile de temperatura si umiditate  care trebuie obtinute.

Realizarea unei camere frigorifice nu este intamplatoare, ci depinde de mai multi factori, astfel incat produsele sa fie pastrate in conditii optime de temperatura si umiditate, pentru  a  nu afecta in niciun fel imaginea afacerii tale.

Optiunea unei camere frigorifice Bacau este prima pe lista!

Practic, in afacerile domeniului alimentar aceasta investitie este indispensabila, influentand pozitiv pastrarea prospetimii produselor si comercializarea lor in aceste  conditii.

Compania LUXOR, ca furnizor de solutii de cea mai buna calitate in domeniul utilajelor si  instalatiilor frigorifice, de climatizare  si ventilatie, pe langa gama variata de echipamente profesionale pe care le comercializeaza este preocupata si de personalizarea solutiilor conform cererilor clientilor.

Dimensiunile si domeniul de lucru al unei astfel de camere frigorifice Bacau pot fi alese in functie de spatiu, unele dintre camere fiind destinate racirii si pastrarii produselor la temperatura pozitiva, unele congelarii produselor proaspete  in timp scurt, iar altele pastrarii produselor deja congelate.

In functie de aplicatie difera si temperatura din interior, cele cu rol de refrigerare vor pastra proaspete alimente precum fructe, legume, carne, etc. iar cele cu funtie de congelare vor ingheta produsele depozitate.

Ce conditii mai trebuie luate in calcul atunci cand alegi camere frigorifice Bacau?

In primul rand, se va tine cont de materialul izolator din care va fi construita camera frigorifica, avand posiblitatea de a opta pentru diverse materiale, cele mai utilizate fiind panourile umplute cu spuma poliuretanica sau cu polistiren, grosimea materialului izolator fiind aleasa dupa recomandarile specialistilor.

Temperatura din interior este  influentata  de amplasarea camerei, de frecventa de deschidere a usii frigorifice, dar mai ales de existenta surselor de caldura din interior, care pot fi marfurile depozitate, oamenii, utilajele sau alti factori care determina modificarea temperaturii.

Pentru cele mai bune rezultate, in etapa de proiectare a instalatiei frigorifice, trebuie sa tineti cont de temperatura exterioara camerei frigorifice, intrucat rolul de pastrare al alimentelor trebuie indeplinit cu brio in orice conditii si imprejurari.

Toate conditiile care trebuie indeplinite de camera frigorifica  sunt raportate la recomandarile producatorului pentru  pastrarea produsului si la perioada de timp necesara pentru a ajunge in punctul optim de racire.

Mai mult, configurarea acestor camere frigorifice Bacau se va realiza tinand cont si de frecventa deschiderii usilor, pentru a nu influenta negativ nivelul de etanseitate al camerei si implicit constanta temperaturii.

Funcţionarea agregatului frigorific  este controlată de o instalaţie de automatizare compusă din:

termostat digital;

– presostat de joasa presiune;

– presostat de inalta presiune, care comanda  o instalaţie electrică de forta compusă din comutator de acţionare  bipoziţional (pornit-oprit), contactor acţionare agregat, contactor acţionare ventilatoare vaporizator, contactor actionare ventilator condensator, releu termic de protecţie, intrerupator automat protecţie lipsă fază, siguranţe automate pentru  protecţia circuitului de comandă, siguranţe automate pentru protecţia ventilatoarelor de la vaporizator, a compresorului si a ventilatorului de condensare.

 

Linia hidraulica este compusa din: vizor de umiditate, filtru deshidrator, electroventil, iar in functie de aplicatie, diverse regulatoare de debit sau presiune, separatoare de ulei, supape de sens etc.

Aceste două instalaţii asigură funcţionarea automată a instalaţiei frigorifice, afişează continuu temperatura din cameră şi modul de lucru (degivrare, funcţionare, pauză), comandă degivrări suplimentare, setează parametrii de lucru.

Igienizarea spatiului nu reprezinta o mare provocare, operatiunea fiind destul de facila, insa durata poate varia in functie de dimenisunile camerei.

Echipa LUXOR sta la dispozitia clientilor, oferind solutii la cele mai inalte standarde de calitate, adaptate cerintelor clientilor  si tendintelor pietii, dar si asistenta tehnica si consultanta  pentru o intretinere si exploatare  corecta a instalatiei frigorifice.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.vitrine-frigorifice.com, iar pentru a obtine o oferta personalizata puteti incepe prin completarea formularului dedicat de pe site, apeland numarul de telefon 0751.128.833 sau prin e-mail la office@vitrine-frigorifice.com

Proiectarea corecta a unei camere frigorifice Bacau merita o atentie deosebita, pentru ca  investind in calitatea produselor comercializate  creste  performanta afacerii tale pe termen lung!

Alegerea ta te reprezinta, asa ca alege Luxor!.

No Comments Found

Leave a Reply