Comunicat de presa

Alege o perdea cu magnet  si insectele sunt de domeniul trecutului!

 

Daca sunteti in cautarea unei solutii care sa va permita sa lasati usile locuintei deschise pentru a va bucura de aerul proaspat, dar fara ca insectele sa va dea batai de cap, atunci va recomandam sa optati pentru perdele cu magnet. Nu ati auzit de ele? Ei bine, este momentul sa aflati mai multe despre acestea deoarece pot reprezenta cu succes solutia salvatoare atat in aceasta situatie, dar nu numai.

Va invitam sa accesati pagina de internet a magazinului online oferteshop.ro pentru a comanda acest produs la un raport avantajos calitate-pret.

Perdea cu magnet – caracteristici si avantaje ale acestui produs

Perdeaua cu magnet este o perdea anti insecte ce se poate utiliza la mai multe tipuri de usi (usi simple, usi glisante, usile rulotei etc.) datorita modalitatii simple de prindere. Se livreaza impreuna cu 12 paduri cu scai si lipici cu ajutorul carora perdeaua se poate monta rapid si foarte usor, fara sa mai fie necesare cuie, suruburi sau piuneze.

Perdeaua este prevazuta cu 18 magneti pe lungime ce permit o deschidere si inchidere facile.

Daca uitati sa inchideti usa sau nu puteti sa faceti acest lucru pentru ca aveti mainile ocupate, o perdea cu magnet se va inchide singura in urma voastra si chiar in urma animalelor de companie care se plimba din gradina in casa si invers. Astfel, insectele nu vor putea sa patrunda in locuinta, iar voi veti fi cei mai fericiti!

Odata cu venirea frigului, perdeaua poate fi dezinstalata si depozitata foarte usor pentru a fi utlizata si anul urmator. In concluzie, veti economisi bani, nefiind necesar sa investiti in acest produs in fiecare an.

Comanda o perdea cu magnet, iar insectele nu iti vor mai da batai de cap!

Insectele, in anotimpurile mai caduroase sunt extrem de enervante, cu atat mai mult daca va patrund in locuinta. Pe langa faptul ca pot transmite diverse boli, acestea sunt si foarte neplacute. Decat sa stati toata ziua sa incercati sa le prindeti sau sa le eliminati afara prin diverse metode obositoare si care nu dau rezultate, montarea unei perdele cu magnet este cea mai buna solutie. Aceasta poate fi achizitionata din cadrul magazinului online oferteshop.ro, la un cost foarte avantajos, calitatea, durabilitatea si functionalitatea fiind garantate.

Perdea cu magnet – inamicul numarul 1 al insectelor

Dupa cum spuneam si la inceput, o perdea cu magnet de acest tip – precum cea disponibila in oferta magazinului online oferteshop.ro, este o plasa destinata sa tina la distanta insectele, acestea neputand sa mai patrunda in spatiile interioare protejate de o astfel de perdea. Instaland o perdea cu magnet, nu va mai trebui sa tineti in mod permanent usile inchise, ba dimpotriva. Perdeaua fiind confectionata din materiale de calitate, se bucura de o durata mare de viata astfel ca o veti putea utiliza ani la rand. Este foarte usor de montat si de intretinut.

Pentru comenzi si informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii amabili si competenti ai magazinului nostru online www.oferteshop.ro. Acestia va vor oferi toate detaliile de care aveti nevoie astfel incat sa faceti cele mai bune achizitii.

 .

No Comments Found

Leave a Reply