AltGrad lanseaza noul website dedicat piese auto FORD – Catalog.Altgradauto.ro

Noul website dedicat piese auto Ford | Catalog.Altgradauto.ro


Piese auto Ford – Catalog.AltgradAuto.ro website dedicat Piese auto FORD !

“O afacere care aduce doar bani, este o afacere proastă.” – Henry Ford

O veste imbucuratoare pentru toti soferii de masini Ford: Altgradauto lanseaza noul website dedicat Piese auto FordCatalog.AltgradAuto.ro. Acest website are functii noi pentru cautarea de piese Ford, un design nou mai simplu, interfata prietenoasa pentru cumpararea de piese auto Ford. Cel mai important este ca site-ul promoveaza piese originale Ford, produsele sunt listate manual, bazat pe programul de cautare Ford Microcat, Ecat. Site-ul nu se bazeza pe platforma TecDoc fiind un upgrade ce contine si producatori aftermarket de foarte buna calitate cum ar fi DP spare Parts For Ford, provenienta Turcia. Din functiile noi enumeram o selectare mai facila a masinii indiferent ca este Fiesta, Focus, Mondeo, Transit, Ranger, Noul Ecosport, Noua Kuga, Mustang, Connect, Noua Fiesta 2018, Custom, Ka Plus.

Site-ul Catalog.Altgradauto.ro are 16 categorii principale de piese auto Ford ce contin accesorii dedicate pentru fiecare model in parte:

  • ambreiaj cutie de viteza
  • chiulasa motor benzina si diesel si axe came
  • turbosuflanta galerie evacuare cu galerie admisie supapa recirculare gaze egr si intercooler
  • revizie
  • stergatoare
  • elemente caroserie.

Noi clientii avem asadar acces la o baza de date cu piese originale Ford, de unde putem gasi orice. Piesele vin numai pe original, pozele sunt reale in format HD, mobile friendly.

nu doar ca a fost usurat modul de cautare dar au fost introduse posibilitatea de inregistrare cu cont sau prin Facebook login, plata online in rate fara dobanda, discount de volum pentru clientii care cumpara mai mult, status comanda si confirmarea comenziilor si a expeditiiei care se face prin sms automat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BNEoyLQJBjU].