Am cateva anunturi gratuite.

Imi plac oamenii, imi place sa-i ascult dar si sa vorbesc. Recunosc faptul ca la inceput, imi placea mai mult sa vorbesc, insa am invatat cat de important e sa asculti. Sa asculti activ. Un om de vanzari, asa cum il vad eu, este cea mai buna “unealta” de a-ti promova serviciile ( bunurile). El de fapt, nu trebuie sa vanda, ci sa ofere consultanta. Noi existam pentru a ajuta clientul sa cumpere. In primul rand, trebuie sa fii un om de incredere, sincer si corect. Apoi, trebuie sa te identifici cu clientul sau, mai bine zis, clientul trebuie sa se identifice cu tine, astfel ii va fi mult mai usor sa cumpere “de la prieteni” decat de la un agent de vanzari – comis voiajor.

Este foarte important sa-ti cunosti bine produsul, sa oferi intotdeauna cea mai buna solutie clientului, cea mai buna solutie pentru el, nu pentru comisionul tau !! Mai devreme sau mai tarziu se va afla daca l-ai inselat. E bine de stiut ca un client multumit va spune la 3 persoane ca a avut parte de cele mai bune servicii. Unul nemultumit iti va face publicitate negativa la 10.

Tocmeli.ro este un site in care vanzarile implica complexitatea intelegerii comportamentelor umane, indeplinirea dorintelor materiale si, mai presus de toate, necesitatea fizica a produselor. Stiinta, pe de alta parte, se ocupa cu ambalajele perfecte, idei inovatoare si cercetarea pietei al caror potential trebuie sa fie exploatat pentru o crestere a cererii produsului.

Si asa urmaresc sa cumpar o masina si tocmai ce vad ca au si o categorie despre masini.Anunturile sunt multiple si de urmarit.