Am ramas in urma cu tehnologia.

La o mica analiza a calculatorului personal pot sa spun ca am ramas in urma cu tehnologia.Ce am achizitionat este  o placa video mai buna pentru a rula ce le mai noi jocuri dar investitia trebuie facuta total si pentru celelalte componente.Unul din motivele pentru care nu mai folosesc windows decat in momentele in care sunt nevoit este datorita memoriei de ram destul de mica pe care o am.1 gb DDR e foarte putin.Pe linux cerintele sunt mai mici si se misca cat de cat mai bine pc-ul.Am citit un articol despre marirea memoriei RAM si este exact ce am nevoie.Trebuie sa imi cumpar un stick de 8bg ma gandesc eu ca sa reusec sa fac ceva.Poate ajung azi pe la vreun magazin sa cumpar un stick.

Oricum curand trebuie sa cumpar componente pc ca sa ma pot desfasura cum am nevoie.Am ramas in urma cu tehnologia.

6 thoughts on “Am ramas in urma cu tehnologia.

  1. Nu poti sa fii tot timpul updatat cu ce apare nou in materie de componentele. Defapt poti da iti trebuie sume uriase de bani. Ce e mai nasol e ca faci o investitie mare iti cumperi un pc super performant si in 3 luni scot baietii generatie noua de procesoare etc.

  2. Eu ma tot uit sa-mi cumpar un laptop, am nevoie de mai multa portabilitate. SI eu am ramas in spate cu calculatorul, dar la ce il folosesc eu e suficient.

  3. Si inca continua evolutia ei, a tehnologiei. Pai din cand in cand mai trebuie reinoite componentele unui calculator. Macar la cativa ani, pentru ca altfel, nu o sa mai putem tine pasul cu noile programe, jocuri si tot asa…

  4. e cu dus si intors varianta asta cu stick-ul. Trebuie sa fie un stick foarte rapid ca sa merite…iar, daca stai sa te gandesti o placuta de ram de 4 GB costa pana la 90 RON, iar un stick…e pe acolo!

Comments are closed.