advertoriale

Cum am scapat rapid de rozatoare prin lucrarile specializate efectuate de aceasta firma deratizare din Bucuresti

  • By
  • 18 septembrie 2018

Probleme cu rozatoarele exista in toate colturile lumii, iar eu consider ca doar o firma deratizare poate sa te scape rapid si fara pericol de acesti musafiri nepoftiti. Pe langa faptul ca etapele de lucru sunt efectuate progresiv si adaptat tipului de rozatoare prezent in locuinta sau in zona afectata in care doresti deratizarea, substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii.

Cere ajutorul atunci cand te regasesti in impas – O firma deratizare stie intotdeauna cu ce te confrunti

Nu va amagiti singuri si nu incepeti sa cumparati tot felul de solutii din comert sau sa aplicati vechile capcane pe care vi le amintiti din copilarie, cand bunicii aveau probleme cu un soarece in hambar. Invazia rozatoarelor daunatoare in subsolul si podul unui bloc sau ansamblu rezidential reprezinta o amenintare pentru toti locatarii cladirii, pentru animalele de companie, iar eliminarea si protejarea exclusiva a locuintei personale nu este de ajuns.

Asa cum poate stiati deja, rozatoarele sunt daunatoare prin prezenta lor, transmitand o serie de boli deosebit de periculoase pentru oameni si animale, sunt o amenintare pentru retelele si firele instalate in bloc, cauzand astfel neplaceri in mod constant cat timp nu sunt eradicate complet din cuiburile create in mansarde, subsoluri, poduri, scari de bloc.

Odata ce ai luat legatura cu firma deratizare, poti fi sigur ca toate demersurile efectuate din respectiva clipa va avea finalul fericit – vei scapa rapid si simplu de soareci sau sobolani.

deratizare bucuresti

De ce voi alege sa colaborez cu un profesionist si sa chem o firma deratizare atunci cand voi mai intampina probleme?

Viata la bloc m-a invatat multe si am inteles pe pielea mea ce inseamna infestarea cu tot felul de dauntoare – insecte, rozatoare – mai exact, faptul ca acestea reprezinta o amenintare imediata pentru toti locatarii blocului, iar acum stiu ca trebuie actionat imediat. Nimic nu se compara cu linistea de a trai sanatos si in perfecta siguranta, stare care este tulburata instantaneu de prezenta chiar a unui singur soarece sau sobolan.

–    Firma DDD ofera servicii complete: dezinfectie, dezinsectie si deratizare. Personal, dupa interventia de combatere a rozatoarelor, am solicitata si efectuarea unor lucrari preventive de dezinsectie si ulterior de dezinfectie.

–    Utilizarea substantelor cu concentratie adaptata tipului de rozatoare si a numarului de specimene prezente. Doar un specialist poate aproxima numarul de rozatoare prezente, locul in care se adapostesc si alte detalii care nu sunt vizibile ochiului neavizat.

–    Amplasarea in locurile cheie a capcanelor: chiar daca gasesti un tip de capcane potrivite si cu efect garantat, conteaza enorm locul de amplasare. Soarecii si sobolanii sunt animale extrem de inteligente si uneori nu parcurg un traseu diferit, cunoscand exact calea spre culcusul pe care si l-au facut in subsolul sau mansarda cladirii in care locuiesti. Specialistii acestei firme deratizare stiu sa identifice locul prin care intra si ies rozatoarele in cautarea hranei si vor pozitiona capcanele si substantele raticide acolo unde trebuie.

Cand vine vorba despre siguranta bunurilor si sanatatea noastra, niciun efort nu este prea mare. Eu voi alege sa lucrez intotdeauna cu o firma ddd atunci cand voi intampina probleme similare cu rozatoarele sau insectele. De asemenea, am decis impreuna cu vecinii mei sa realizam efectuarea periodica a unei dezinfectii in scara blocului, precum si aplicarea de substante de preventie in subsol.

Mai jos sunt datele utile de contact si toate numerele de telefon la care puteti contacta firma deratizare, care ofera servicii si consultanta chiar si in regim de urgenta, pentru situatiile care nu pot fi amanate:

——————————————–

Tel.fix – 021 413 89 41;

Vodafone – 0724 355 711;

Orange – 0744 843 852;

Telekom – 0762 267 299;

Mail – ligrivddd1999@yahoo.com

Site – www.deratizarebucuresti.ro

 .

No Comments Found

Leave a Reply