Comunicate de presa

Analiza de risc privind instalarea sistemelor de securitate

Analizele de risc sunt de data recenta in ceea ce priveste activitatea companiilor din alte domenii. Ioan Retegan afirma faptul ca inainte de a demara orice activitate este necesar sa se realizeze o analiza de risc.

In cazul sistemelor de securitate analiza de risc se realizeaza in functie de mai multe criterii iar acestea la randul lor sunt stabilite in functie de cerintele clientilor. Domnul Ioan Retegan afirma ca proiectearea unui sistem de securitate pentru sediul unei companii este destul de ampla deoarece inainte de toate trebuie identificate toate elementele.

Analiza de risc

Atunci cand echipa domnului Ioan Retegan realizeaza analiza de risc porneste de la identificarea necesitatilor apoi pe baza informatiilor colectate de pe teren proiecteaza sistemele de securitate. Totul porneste de la identificarea cailor de acces si riscul fiecaruia in ceea ce priveste securitatea.

Fiecare solutie este personalizata si mulata pe necesitatile clientilor. Se determina solutii atat pentru partea de securitate in ceea ce priveste accesul cat si pentru partea de securitate a sistemelor logice cum ar fi diverse soft-uri care gestioneaza activitatea firmei.

Ioan Retegan afirma ca este foarte important sa se proiecteze un sistem de securitate eficient care sa ofere siguranta dar sa fie si unele care nu incurca activitatea din sediul companiei, asadar este necesar ca pentru fiecare client in parte sa se realizeze un plan cu ajutorul caruia sa se obtina un sistem eficient.

Interconectarea departamentelor

In cadrul acestei etape, domnul Ioan Retegan descrie eficienta sistemelor de securitate prin faptul ca acestea se pot interconecta cu fiecare departament in parte pentru cresterea securitatii. Prin intermediul personalului cu experienta indelungata in instalarea sistemelor dar si cu ajutorul echipamentelor de inalta performanta, sistemele de securitate Helinick asigura o calitate ridicata.

Proiectarea sistemelor de securitate trece prin analiza de risc tocmai in idea de a eficientiza modul in care se asigura siguranta intr-o cladire din toate punctele de vedere.

Fiecare departament in parte are nevoi diverse asadar este necesar ca proiectarea sa se realizeze in asa fel incat sa raspunda cerintelor si sa asigure siguranta.

Elemente componente ale analizei de risc

Si, cum pentru a fi eficiente sistemele de securitate este necesar ca acestea sa se conecteze la serverele autoritatilor si organizatiilor competente care asigura protectia, Helinick asigura o legatura rapida cu acestea. Domnul Ioan Retegan afirma ca este foarte important ca un sistem de securitate sa ofere un timp de raspuns rapid la toate solicitarile si alarmele iar in afara de acestea este si mai important ca personalul firmei client sa fie instruit in legatura cu utilizarea acestora.

Domnul Ioan Retegan afirma faptul ca un sistem de securitate bun trebuie sa fie precum un aliat de nadejde care sa intervina in momentul in care pericolul bate la usa. Dar pentru a va asigura ca sistemele de securitate pe care le-ati instalat sunt eficiente nu faceti rabat la calitatea acestora. In acest sens Helinick intervine cu cele mai bune solutii de securitate si, pe baza necesitatilor identificate va ofera solutii personalizate si mulate pe cerintele de securitate ale cladirii respective..

No Comments Found

Leave a Reply