Personale

Angajament serios

Angalamentele serioase pe care unii oameni le fac fata de ceilalti trebuiesc respectate.Asta daca ai un caracter de om normal.Un coleg de munca astepta deja un copil pe care evident trebuie sa il treaca si pe numele lui.In momentul cand a aflat ca fata cu care sta a ramas insarcinata deja automat trebuiea sa treaca la pasul urmator,casatoria.Invitatiile trebuiesc pregatite si inmanate personal.
Invitatiile de nunta pot fi realizate din materiale felurite, pot sa fie trimise la sute de persoane, pot fi mari, mici, galbene, albastre, aurite etc, pentru ca daca nu contin urmatoarele detalii, nu isi vor indeplini niciodata scopul, si anume atragerea anumitor persoane la o nunta care se va desfasura in curand.
In primul rand, trebuie mentionat ca invitatiile de nunta, desi in cele mai multe cazuri sunt platite de catre cuplul care urmeaza sa se casatoreasca, incep cu numele parintilor lor, si anume: “Familiile Ionescu si Popescu…”. Exista totusi familii care vor sa trimita invitatii separate; in acest caz avem: “Familia Ionescu are placerea sa va invite la nunta fiicei lor, Maria, cu Radu Popescu…” si de asemenea “Familia Popescu are onoarea de a va invita la nunta fiului lor, Radu, cu Maria Ionescu…”.
Dupa ce sunt trecute numele parintilor si faptul ca acestia au “placerea” sau “onoarea” sa ii invite pe oaspeti la nunta copiilor lor, sunt inscrise in invitatie numele copiilor lor. 
Colegului ii doresc multa santate si numai de bine,sa fie in stare sa isi creasa copii asa cum trebuie,cu un caracter de oameni seriosi care sa fie in stare sa respecte angajamentele luate. sursa  www.invitatiioriginale.ro.

2 Comments

Leave a Reply