Personale

Angajatilor din Romania le este teama

Angajatilor din Romania le este teama sa ceara o marire de salariu.Cei mai mai multi dintre angajatii din Romania nu cer o marire de salariu pentru ca le este teama, in contextul in care considera ca eforturile depuse la locul de munca nu sunt rasplatite conform asteptarilor, arata un studiu realizat de BestJobs.ro.

Astfel, 22% dintre respondenti sustin ca nu au cerut o marire de salariu in ultimele sase luni si le este teama sa poarte astfel de discutii cu superiorul lor direct.
 
Intrebati daca sunt multumiti de actualul nivel salarial, 43% dintre romani sustin ca depun un efort mult prea mare la locul de munca, comparativ cu remuneratia financiara.

Decat sa auda de o marire de salariu mai bine te da afara si cauta pe altcineva ca vrea sa lucreze pe acelasi salariu de mizeri,eu ma stiu pe mine de ce nu cer nici o marire nici macar cu 50 de lei..

7 Comments

 • Taraboste

  Te cred si eu ca le e teama. Nu doar sa ceara o marire, le e teama ca maine s-ar putea sa nici nu mai aibe salariu … Asa ca ce asteptari de cresteri sa ai.
  Iar treaba cu efortul la locul de munca este in general frectie la picior de lemn … Productivitatea la noi este la genunchiul broastei.

  Reply
 • doiparinti

  In ziua de azi e bine sa ai pur si simplu un loc de munca … ar fi si mai bine sa ai parte si de cresteri salariale, cel putin proportional cu inflatia … dar inca n-a trecut greul crizei.

  Reply
 • Daniela

  Nici nu e bine sa ceri asa ceva, dar unii nu mai rezista pentru ca din an in Pasti se intampla o marire de salar.

  Reply
 • Yamasha

  Cred ca si eu ma numar printre aia 22%. La inceputul lunii am fost si am cerut o marire si mi s-a aprobat. Mi s-a transmis ca „ne vedem la anul la marire”. Sa vedem daca se tin de promisiuni…

  Reply
  • Nice

   Ce norocos e Yamasha… Uneori e bine sa ai si astfel de initiative. Eu una nu as avea curaj in vecii vecilor. :)) Noroc ca nu lucrez la paton. 😛

   Reply
   • admin

    sa inteleg ca e mai bine la stat :))

    Reply
 • ALI

  Problema este ca romanul nu stie sa impuna, insa in aceasi masura nu are nici macar idee care sunt costurile atunci cand vine vorba de administratia unei afaceri.
  El cred ca dintr-un miliard, se opreste doar costul marfi si atat…
  Sa nu mai zic unii nici nu citesc un contract macar…

  Reply

Leave a Reply