Fără categorie

Apa turcoaz din piscine cu echipamente de la Piscine-concept.ro se intretine!

In zilele toride de vara, multi oameni care nu tin la sanatatea si securitatea lor se arunca in primul ochi de apa iesit in cale. Merg prin parc si vad oameni scaldandu-se in lacuri, desi se poate citi de la distanta faptul ca este interzis scaldatul in apa aceea.
Specialistii stiu de ce au pus anuntul care este ignorat si ignoranta costa vieti adeseori. Am vazut oameni aruncandu-se in ape periculoase de munte si disparand pentru totdeauna in vartejuri. De unde s-a luat nisip pentru constructii, acolo se duc tinerii sa faca baie. Nu este de glumit cu apa care atrage, ucide si imbolnaveste grav, mai ales daca nu este tratata corespunzator.

Mediul lichid este o rezervatie generoasa de microbi, de aceea ideal ar fi ca fiecare familie careia ii place sa inoare sa isi amenajeze la domiciliu o piscina si cumparand echipamente piscine din cel mai aprovizionat magazin de profil sa isi asigure apa aceea turcoaz la domiciliu, in care sa inoate fara grija ca un peste in valurile nepoluate ale marilor si oceanelor lumii.

Indiferent de sursa de provenineta a apei, ea trebuie tratata corespunzator si curatata periodic ca toti cei care se bucura de racoarea acesteia sa se mentina sanatosi.
Echipamentele nu sunt scumpe, iar achizitionarea lor se face pentru o perioada indelungata de timp, in plus, daca ar fi sa va duceti la mare sau la un hotel cu piscina, cheltuiala ar fi mult mai mare si ar trebui sa impartiti distractia cu ceilalti turisti.

La piscina hotelului se sta la rand, daca dimensiunile acesteia sunt mici, te duci echipat intr-un anume fel si inoti dupa altii. Acasa poti intra cu parul desfacut si nu te bagi in apa in care au mai intrat zeci de persoane despre care nu ai informatii medicale.
Poti avea apa aceea turcoaz, pura, curata si calda sau rece, in functie de anotimp si de dorinte, daca esti prevazator si comanzi de acum:
-skimmer ABS care colecteaza frunzele cazute in piscina si la care se conecteaza si furtunul aspiratorului. Este rezistent la razele UV si isi face treaba la superlativ fiindca frunzele adunate aici nu putezesc si nu tulbura apa, nici nu o contamineaza. Resturile de vegetatie pot da reactii nebanuite, mai ales ca in piscina apa nu curge ca intr-un rau si nu exista nicio forma de miscare ca in mare sau in lac.

-POMPA ASTRAL MAXIM cu prefiltru avand capacitatea de 8 litri, care asigura umplerea piscinei cu apa perfect curata. Prefiltrul retine firele de nisip, resturile de vegetatie, impuritatile de orice fel.
-FILTRU CANTABRIC TOP – D400. Apa necesita filtrare permanenta si schimbare periodica, in aceeasi masura in care piscina trebuie golita si spalata cu responsabilitate, mai ales daca va doriti apa aceea turcoaz din tinuturile exotice.
-indispensabile sunt si pompa de caldura ca piscina sa fie accesibila si cand ploua sau este racoare, dar si DOZATOR PH/CLOR ORPHEO.
In cazul in care nu stiti exact ce echipamente sunt necesare pentru intretinerea piscinei, solicitati consultanta gratuita de la reprezentantii magazinului online prezentat mai sus.

No Comments Found

Leave a Reply