Asa da

De la preluarea echipei nationale de catre Razvan Lucescu cred ca este cel mai bun joc facut.O echipa nationala care a aratat determinare si hotarare.Un joc excelent prestat de toti jucatorii.Aceasta este valoare lui Razvan lucescu nu ce sa vazut pana acum.Mircea Sandu a fost in vestiar inainte si dupa meci si a fost incantat de atmosfera gasita acolo. Dar mai mult l-a incantat jocul prestat de tricolori in meciul cu Bosnia, castigat cu 3-0.Razvan si echipa au potential pentru Euro.Trebuie doar dezvoltat.

Update:Razvan Lucescu a plecat de la nationala Romaniei! Dupa victoria cu Bosnia, Razvan s-a intalnit la cina cu Copos si Dinu Gheorghe, care l-au convins sa vina la Rapid. Ca sa para convingatori, rapidistii au batut palma de fata cu Razvan cu doi jucatori de nationala: Surdu si Alexa.

6 thoughts on “Asa da

  1. Si daca ar mai fi ramas ce? Sunt convins a fost doar o intamplare, impotriva unui adversar care nu a miscat nimic

  2. Niciodata nu am inteles de ce antrenoru e de vina ca jucatorii sunt niste lenesi si sambata stau in club stiind ca duminica au meci.

  3. Lucescu a plecat dupa ce Mutu, Rat, Tamas si Sapunaru nu au vrut sa mearga in America de Sud pentru inca doua meciuri amicale .

Comments are closed.